REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

O asistentă MEDICALĂ a călcat într-o GROAPĂ și s-a înregistrat ca ACCIDENT de MUNCĂ

O asistentă MEDICALĂ a călcat într-o GROAPĂ și s-a înregistrat ca ACCIDENT de MUNCĂ

Replica API 7 octombrie 2020 | 00:04 4547

Infrastructura în municipiul Constanța dă în continuare bătăi de cap! De exemplu, șoferii sunt obligați să evite anumite zone din cauza gropilor sau a asfaltului deteriorat sau, dacă trebuie neapărat să circule în zone afectate, trebuie să fie precauți. Ei bine, victime sunt și cei care aleg să meargă pe jos, fără a se gândi că pot sfârși la spital. Nu toți sunt atenți și se uită pe unde calcă și așa ajung să cadă în „capcanelenesemnalizate, uitate de cei care efectuează diverse lucrări.

foto eveniment din Portul Tomis

Faptul că oraşul de la malul mării nu mai e ce a fost odinioară nu este o noutate pentru nimeni. Ceea ce este indignant este însă că anumite probleme persistă de ani buni în municipiu. Pe de o parte, este necesară o mai bună intervenţie a administraţiei locale, iar pe de altă parte, mai sunt şi cetăţenii care arată cu degetul şi se plâng de problemele pe care le întâlnesc zilnic. Cele reclamate sunt legate ba de mizeria din oraș, spațiile verzi… uscate, sau infrastructura ce lasă de dorit în mai multe zone ale municipiului și multe altele.

De exemplu, frecvent se întâmplă ca atunci când se face o lucrare, o săpătură de orice gen, peste noapte să fie lăsată nesemnalizată și iată că victimele incompetenței și al grabei de a ajunge mai reprede acasă, sunt persoane nevinovate care chiar nu au de unde să știe că ar putea să pice într-o astfel de groapă. Cât de greu poate fi să pui măcar o creangă în dreptul unei lucrări, dacă marcaje nu există, ceea ce ar fi și mai grav.

O asistentă medicală, victima incompetenței autorităților

La finele lunii septembrie, o asistentă de la Serviciul de Ambulanță Județean Constanța, în timpul programului de muncă, a călcat în gol, într-o gură de canal descoperită, având nevoie de asistență medicală. De menționat este faptul că acest incident este cercetat de o comisie numită de SAJ Constanța dar și de Inspectoratul Teritorial de Muncă.

Un bărbat a căzut într-o groapă din Portul Tomis

Vă reamintim că la finele lunii august, o plimbare pe faleza Portului Turistic Tomis s-a încheiat cu un drum la spital pentru un constănțean. Acesta a călcat în gol într-o groapă complet nesemnalizată. Nu se știe de când este acea groapă acolo însă ce este cert este că nici Primăria Constanța nu știa de existența acesteia dar au remediat-o rapid.

Citește și: UN BĂRBAT și-a BULIT PICIORUL în PORTUL TOMIS, de față cu… POLIȚIA

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pentru Gigi si Adi, sa dea bunul Dumnezeu sa faceti si voi Covid 19 si apoi asistentele si doctorii sa va dea multa, multa UE. Eu sunt in poza cu piciorul ranit grav, cu tensiunea 22 cu 16, si pe mine m-au salvat medicii de la UPU Spitalul Judetean de Urgente Constanta si un inimos echipaj de la Salvarea Constanta, carora le multumesc foarte mult, din cauza lor traiesc astazi. A fost un accident nefericit din cauza Primariei Constanta care, a mintit ziarul Replica ca au reparat groapa, mergeti acolo si o sa vedeti reparatia, au acoperit cu un carton groapa, halal reparatie. Nihil sine Deo !
1
0
Ia la mueeee ciobanu.. la mancat cacat nu va intrece nimeni.. sa te gaseasca si pe tine o groapa ca asta si sa vorbim de tinr
3
0
sa auda primaria si noul primar, ca daca nu rezolva ce trebuie, in special cu unii angajati care doar plimba hartii, va fi taxat, in special la alegerile parlamentare si urmatoare
4
1
Ala din poza nu este picior de asistenta , ala este picior de cioban !
2
5
asistoanta prsta de da in gropi,spgara,putea sa nu incerce inca o frauda?Nu putea. votati pesede care le-a facut salarii de mii euro,asa ca nici un doctor sau asistonate Nu mai vor sa munceasca.Si asa nu o faceau,acum e jale!
2
9

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614