REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

O autospecială de Poliție trece pe roșu, la Constanța! VIDEO

O autospecială de Poliție trece pe roșu, la Constanța! VIDEO

Replica API 20 iunie 2018 | 00:15 302

Mai mulți participanți la trafic s-au declarat revoltați în urma unui eveniment pe care l-au surprins la malul mării. Este vorba despre faptul că, în dimineața de marți, 19 iunie, un om al legii, aflat la volanul unei autospeciale de Poliție, care rula pe bulevardul Tomis, a trecut pe culoarea roșu a semaforului atunci când a ajuns la intersecția cu strada Ștefan cel Mare.

”Nu avea semnalele luminoase și nici acustice în funcțiune. A trecut pur și simplu. Un alt șofer rămânea pieton pentru asta. Ce exemplu ni se dă?”, au spus cei aflați la fața locului. Pe imagini se poate observa cum autospeciala se pune în mișcare, începând cu minutul 1.59.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu va este clar ca legea nu-i egala pentru toti !Daca cineva m-ar contrazice atunci ar trebui sa-i suspende permisul de conducere conducatorului auto !
3
0
Replica sa revina cu articol in care sa vedem raspunsul purtatorului de cuvant al institutiei din care face parte MILITIANUL.
3
0
Esti idiot amice!!! Simplul fapt ca a trecut pe rosu inseamna ca masina politiei nu a avut prioritate si cu atat mai mult trebuia sa aiba pornite semnalele acustice si optice! Din ce spui tu, idiotule, masina politiei poate trece fara semnale pe rosu prin intersectie?! Sper sa te ia in coarne un astfel de echipaj care nu semnalizeaza iar tu sa fii corect pe verdele tau sa vedem atunci ce mai zici?
7
0
esti un carnat pensionar corupt
1
2
Era trimis acasa in ziua aia si avea scrisoare punitiva la dosar,dar e Romania.
3
1
Lampile aste sunt de cand am intrat in politie dar intre timp unii au mai plecat la pensie dar astea au cam ramas si acum, in rest ce sa zic tupeu tata tupeu.
4
2
Jegos.o sa va ardetipuscariasilor.Multi negrii jegosi oe taxiuri.
5
1
Lumina girofarului si sau sirena se pornesc atunci cand se solicita prioritate de trecere. In cazul de fata NU a fost nevoie sa ceara prioritate doarece prin intersectie nu trecea in acel moment niciun participant la trafic. Ce ar fi insemnat daca noaptea de cate ori se merge la o interventie se porneste sirena? Concluzia: o javra de taximetrist !
14
7
imbecililor!stiti voi unde a plecat autospeciala?!kkti frustrati!scursuri umane!poate vrb la statie si a pornit dupa aia rampa!neam de traistasi birfitori!
10
6
Da frate trece pe rosu. Ate dreptul. Faceti va politisti si voi. Inscrierile la scolile de politie sunt publice. Succes
11
5
propun ca politistul sa predea permisul.sa plece acasa.tura lui sa fie lasata descoperita.cand taximetristul o sa sune la 112 sau la politie sa -i comunice cetateanu cu drepturi unde este politistu......se duce la interventie cu RATC....oameni buni,daca tratam politistii ca niste servitori si le dam salarii mici....o sa-i vedem in mediul privat in trainatate....si sursa externa o sa planga alaturi de victime sau nu o sa intervina.Dar na, l-a lovit corectitudinea pe nea taximetrisu.....sa-l caute acum rutiera sa-l verifice,chiar asa corect este?
13
4
Mai urmeaza sa spuneti ca au si functie de variatie a intensitatii luminoase!!! Si cam care ar fi rostul ca rampele sa fie pornite doar in partea frontala sau in cea posterioara??? Ideea este ca o masina de politie sa fie vazuta si auzita din toate directiile nu selectiv!
7
2
Cum incepe articolul..."Mai multi participanti la trafic s-au declarat revoltati in urma unui eveniment..." Care naiba or fi aia asa multi? Si unde dracu s-au declarat ei asa de nemultumiti? Stire de 2 lei. A verificat cel care a scris articolul daca politistii erau trimisi la un apel 112? Daca cineva le-a cerut sprijinul? ...si apoi sa scrie? Asa ar fi profesional. Toti neavenitii sunt "jurnalisti"..."scriu la ziar"...habar nu au ce e jurnalismul si ce inseamna sa publici doar dupa ce verifici o informatie. Stiu ca nu suporta nicio consecinta si scriu orice... si prostimea ii crede.
17
1
Sursa Externa ne face de ras.
4
3
probabil vorbea la telefon si nu a fost atent la semafor!
10
2
Ce face rutiera in general Trece pe rosu sau forteaza trecerea Nu fol centura Vorbesc la telefon sau scriu mesaje Trec pe linia continua Fac depasiri de kkt Daca vad soferi care fac porcarii n trafic...devin brusc orbi
6
5
Colegii ii iau permisul?
7
4
in afara de persoana care explica ca se rampele au mai multe functii , toti ceilalti santeti niste frustati si se vede ca santeti certati cu legea - in special taximetristul care a filmat si face parte din categoria celor mai josnici soferi . cand au probleme , apeleaza repede la politie . rusine...
13
4
Cum dracu puteti sa le gasiti circumstante atenuante pulitistilor cand sunteti pusi in fata filmarii clare in care nu se vad si nu se aud nici un fel de semnale??? Iar tu, cel de la 13:32 mananci rahat la greu si nici nu te duce capul!!!
6
10
Noile rampe montate pe modele noi de Logan, permit pornirea - utilizarea luminilor rosu-albastru doar in partea frontala a rampei sau doar in partea posterioara a rampei ! Multa lume ..... !Daca prostia ar durea ....!
9
8
Pentru interventii se pun in functiune semnalele luminoase si acustice.
15
1
Ei au.voie,,,rasa mamii.lor
8
13
De unde rezulta ca nu se impunea sa treaca pe culoarea rosie a semaforului pentru a ajunge la vreo sesizare? Chiar faceti speculatii. Daca la o solicitare vin pompierii, ambulanta sau politia cu intarziere, iar aveti de comentat. Cine draq sa va mai inteleaga, neam de dobitoci.
17
13
are dreptate..se cred mai presus de lege ..dar nici cu soferu care a filmat nu mi-e rusine, pai acolo ai voie sa opresti??
16
4

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614