REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.2° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.2° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

O bandă de hoţi din Topraisar a dat mai multe spargeri la CONSTANŢA!

O bandă de hoţi din Topraisar a dat mai multe spargeri la CONSTANŢA!

Replica API 22 aprilie 2017 | 00:00 883

Percheziţii în luna martie!

Percheziţii în luna martie!

Mai mulți indivizi au ajuns în atenția oamenilor legii după ce au spart autovehicule. Toți sunt din Topraisar, acționau împreună și se pare că vorbim despre o gașcă de hoți care era la "datorie" de ceva vreme și spuneam asta întrucât, în martie, au fost efectuate percheziții în cauză. Cercetările continuă.

Urmare a cercetărilor în cazul săvârșirii unor infracţiuni de furt din autoturism, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Constanţa i-au identificat și reținut pe Marius Ștefan Ilie, în vârstă de 20 ani, Ionuț Grosu, în vârstă de 23 de ani şi Andrei Anghel, în vârstă de 19 ani, din localitatea Topraisar – județul Constanța, bănuiţi de comiterea faptelor. Astfel, în noaptea de 19 spre 20.02.2017, primii doi dintre tineri, alături de Dragoș Neaga, în vârstă de 19 ani, din Topraisar, cercetat în stare de arest preventiv pentru alte două infracțiuni de furt calificat, ar fi sustras din două autoturisme, un Mercedes și un Tico, parcate pe bulevardul 1 Mai din municipiul Constanța, un set de chei și un acumulator auto.

De asemenea, al treilea tânăr reținut ar fi participat, în calitate de complice, alături de Nicolae Dumitru Topciu în vârstă de 16 ani, din Topraisar, cercetat în stare de arest preventiv pentru alte două infracțiuni de furt calificat, la comiterea infracțiunilor în cauză. Cei trei tineri au fost reținuți și introduși în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța, iar la data de 21.04.2017 au fost prezentați instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

În martie, doi dintre hoți a fost "vizitați" de mascați!

Unii dintre indivizi nu sunt la prima abatere. Spre exemplu, în urma cercetărilor efectuate în cazul comiterii a două infracțiuni de furt din autoturisme, polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale i-au identificat și reținut pe Dragoș Neaga, în vârstă de 20 de ani și pe Nicolae Dumitru Topciu, în vârstă de 17 ani, ambii din localitatea Topraisar, bănuiți de comiterea faptelor.

Cei doi tineri, în noaptea de 28.02 spre 1.03.2017, ar fi pătruns în două autorisme, prin efracție, de unde ar fi sustras bunuri în valoarea de 800 de lei. La data de 29.03.2017, polițiștii din cadrul Secției 1 din municipiul Constanța au efectuat patru percheziții domiciliare pe raza localității Topraisar, în urma cărora au fost identificate bunurile reclamate ca fiind sustrase din cele două autoturisme. Cei în cauză au fost reținuți pe bază de ordonanțe și apoi arestați preventiv.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dar George Caraivan de ce a iesit la pensie? Ii este frica de puscarie? Plus ca mai sunt cativa politisti, cateii lui.
1
0
ziarul militiei constantene. Ptr ce isi iau salariile de mii de lei militienii de la topraisar county?.
1
0
Pe astia din localitatea Mangalia care vand moarte; "Droguri" nu ii vede nimenii? BURUIANA FLORIN , si Mustafa Tanior , vand la copii la scolii si liceu drogurii nu ii mai vede nimenii? Nu mai prezinta pericol public? Avem.copii la scoli ne trmem ! Va rog sa facetii ceva asta daca nu sunt protejatii vostrii!
5
0
Mai baieti , de ce nu plecati voi in alte tari sa dati acolo spargeri...? Ce dobitoci , au sustras dintr-un Tico...!
3
3

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218