REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mie., 17 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6702
17.4° Constanța Miercuri, 17 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6702
 

O carmangerie din Tomis III îşi desfăşoară activitatea în deplină ilegalitate şi mizerie

O carmangerie din Tomis III îşi desfăşoară activitatea în deplină ilegalitate şi mizerie

Replica API 12 noiembrie 2011 | 00:00 305

Activitate sistată de Direcţia de Control în Sănătate

Activitate sistată de Direcţia de Control în Sănătate

La finele lunii octombrie, Direcţia de Control în Sănătate Publică Constanţa, a efectuat mai multe controale, vizate fiind şi societăţile comerciale din zona Tomis III.

Punctul de lucru al SC Marion Production 98 SRL a fost găsit, cu această ocazie, cu mai multe nereguli. Pe lângă faptul că spaţiul comercial nu deţinea un grup sanitar propriu, ca toaletă fiind folosit WC-ul public al pieţei, un perete al spaţiului de desfacere se afla într-o avansată stare de degradare. Putem menţiona că întreg spaţiul lasă de dorit, atât ca aspect, cât şi ca tehnică de depozitare a cărnii. În urma depistării acestor nereguli, activitatea punctului de desfacere a fost sistată până la rezolvarea lor, şi anume până la construirea unui grup sanitar propriu şi renovarea unităţii. Cu toate acestea, activitatea carmangeriei continuă ca şi când nimic nu s-ar fi întâmplat. Posibilitatea de a se fi construit deja un grup sanitar este nulă, să nu mai vorbim de felul în care arată interiorul spaţiului comercial, lucru care se poate observa cu ochiul liber. Marion Production 98 SRL are ca principal obiect de activitate "producţia şi conservarea cărnii" şi deţine 12 puncte de lucru, printre care şi cel din Tomis III, abatorul fiind amplasat în Cumpăna. Reamintim faptul că societatea mai sus menţionată nu se află la prima abatere, în luna aprilie a.c., unul dintre asociaţi, Dorel Costin Moscu, s-a ales cu dosar penal, după ce a fost prins pe picior greşit de rutieriştii constănţeni, când s-a depistat că transporta marfă cu autospecializata firmei la care este asociat fără a avea o licenţă de transport în termen, aceasta fiind expirată din anul 2009.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369