REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
13.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

O casă din Năvodari se dărâmă bucată cu bucată. Vieţile vecinilor, în pericol

O casă din Năvodari se dărâmă bucată cu bucată. Vieţile vecinilor, în pericol

Replica API 9 august 2016 | 00:00 240

La un pas de tragedie

La un pas de tragedie

Clădirile lăsate în paragină pot provoca adevărate tragedii! Un exemplu concret este cazul unei locuinţe din Năvodari. Deşi Primăria oraşului a fost sesizată de nenumărate ori cu privire la această situaţie, nu s-a luat nici o măsură, în sensul avertizării sau sancţionării proprietarului. Astfel că luni, 8 august a.c., o altă parte a casei s-a dărâmat. Tragic este faptul că în zonă ies mulţi copii la joacă, iar totul se putea încheia cu o nenorocire.

O locuinţă din oraşul Năvodari a fost lăsată în voia sorţii de proprietari. Întreaga nebunie a început încă de iarna trecută, când, puţin câte puţin, bucăţi din clădire se dărâmau. „Iarna trecută a căzut un perete şi astăzi a căzut o bucată de azbest. Jumătate de baie este căzută pe strada principală şi o altă parte a casei a căzut la vecini”, a precizat o năvodăreancă de pe strada Recoltei. Se pare că deţinătorii terenului şi, implicit, al imobilului, l-au lăsat în bătaia vremii.

„Proprietarul casei este decedat, iar soţia acestuia este plecată în Italia. Nimeni nu mai locuieşte acolo”, a adăugat femeia. Din nefericire, pe drumul unde dărâmăturile s-au împrăştiat sunt prezenţi mai tot timpul mulţi copii. „Pe aleea noastră sunt aproximativ 20 de copii, se putea întâmpla o nenorocire. Dacă ar fi să se dărâme casa, ar cade ori pe gardul meu, ori pe gardul vecinei din lateral”, a explicat, revoltată, aceasta.

Deşi întreaga situaţie a fost adusă la cunoştinţa administraţiei locale, nimeni nu a mişcat un deget. „Am fost şi la primărie şi la poliţia locală, dar nu au făcut nimic. Acum se încearcă să se ia legătura cu proprietara să vedem ce o să se facă cu clădirea”, a încheiat femeia.

Diana NEAŢĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614