REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

O casieră de la Universitatea Ovidius și-a însușit peste 100.000 lei! Iată cum s-a întâmplat

O casieră de la Universitatea Ovidius și-a însușit peste 100.000 lei! Iată cum s-a întâmplat

Replica API 9 martie 2017 | 16:59 1043

Un nou scandal la Universitatea ''Ovidius'' din Constanța. O casieră se pare că și-a însușit mai mulți bani din casieria centrală a universității. Situația a scăpat de sub control și a ieșit la iveală în momentul în care mai multe cadre didactice de la Facultatea de Inginerie s-au dus să își ridice banii. Acești bani proveneau de la cursurile postuniveristare organizate de un centru de pregătire. Casiera și-a recunoscut vina, iar acum este cercetată de o comisie internă. De asemenea, aceasta a înapoiat și suma de 12.000 de lei. ''S-au înființat două comisii, o comisie disciplinară și o comisie de experți contabili. Comisia de experți contabili va analiza problema de fond de la direcția economică pe ultimii 5 ani. Aceste două comisii au fost înființate prin decizia Consiliului de Administrație. De asemenea, prin decizia rectorului se va face o analiză și a serviciului de audit. Conducerea universitații va comunica toate măsurile care se vor lua'', a declarat Valentin Vanghelescu, purtătorul de cuvânt al UOC.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Poate au legatura cu Epure. Care tot scrie pe aici ca altceva tot nu poate face
0
2
Oare, de fiecare data cand se constata o infractiune infaptuita de cineva de la Ovidius, acele persoane au legatura cu Gartu? Amintim, Taralunga, acum aceasta doamna si cati vor urma. V-am spus eu ca si lui a inceput sa-i sune ceasul! Tic-tac, tic-tac!
4
0
Draga Mari, ne-a venit sfarsitul. Intra procurorii pe fir, s-a spart buboiul cu furaciuni. Casiera a furat, tu ai tolerat-o, si ai fost complicea ei, eu am tot neamul angajat la Ovidius, fac mangle la achizitii. Tu, Mari, care te ferchezuiai cand veneai la mine la birou, te parfumai, poate, poate, ma impresionezi. Eu, insa te flaturam fraiero, doar sa-mi semnezi facturile. Nu-i nimic, cand vom fi la parnaie, tu la Targsor si eu la Jilava, ne vom trimite unul altuia scrisori parfumate. Vai Mari ce vremuri am trait si acum...parnaiasi ne vom numi. Poate il vom lua si pe Costel Popescu.
3
0
O gainara, comparativ cu Bobe & Co.
8
0
Vinovata este Atanasie
6
2
pai daca Girtu o tine in brate pe iancu veronica, o spagara, cum sa nu se intample asemenea lucruri. de fapt, cei doi isi imparta spagile facute intre ei
16
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108