REPLICA ONLINE CONSTANTA

1.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
1.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

O celebră judecătoare face DEZVĂLUIRI despre SECRETELE protestului magistraților: 'Mă scuzați, dar eu nu mă las manipulată! Nu au venit pentru asta'

O celebră judecătoare face DEZVĂLUIRI despre SECRETELE protestului magistraților: 'Mă scuzați, dar eu nu mă las manipulată! Nu au venit pentru asta'

Replica API 18 septembrie 2018 | 01:19 404

Aproape 200 de judecători și procurori au participat, timp de o oră, la un miting tăcut, pe treptele Curții de Apel din București! Una dintre cele mai apreciate judecătoare, Mădălina Dârdeci, șefă la Secția a VI-a Civilă din cadrul Tribunalului București, a explicat de ce nu a participat la acțiunea de protest, conform stiripesurse.ro.

Conform judecătoarei, cei care au fost prezenți pe treptele Curții de Apel au venit în București pentru că a fost programat un examen de promovare, nu au ajuns în capitală special pentru această acțiune organizată de Cristi Danileț.

„Despre noi, cu sinceritate…sau nu

Nu particip “la protestul” de azi, asa că nu mă mai intrebați, în privat, si nici nu mă mai acuzați cum ca as fi “pesedistă” dacă nu particip!!!

Magistrații, care vor face asta, azi, nu vin în București pt asa ceva! Ei sunt în București pt ca azi este organizat EXAMEN DE PROMOVARE!!!

“Multumesc” pe această cale celor din CSM care au scos la concurs, pt procurori, 300 de locuri iar pt specializarea mea, 5 locuri/pe țară!!!!

Mă scuzați dar eu, în anul de grație 2018, nu mă las manipulată!!!

Mai devreme sau mai tarziu, toti vom da socoteala pentru ceea ce facem si,

Mă bucur pentru că, la sfârșitul vieții, voi fi judecată De Dumnezeu și nu de oameni!!!

ps fiecare înțelege ce vrea si cum poate! Nu sunt responsabilă “de alegerea” fiecaruia, în interpretarea mesajului!!!””, e mesajul judecătoarei.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
adica dumnezeu n are treaba sta sa judece in parte miliarde de oameni haha Asta se numeste DELIR
1
0
Alta proasta care se crede desteapta! Sa ma pish pe nasul ei de idioata!
2
1
acest dani mocanu din magistratura , canta la alta masa ! .....noi suntem ocupati , in cur sa ne pupati !
1
2
Pana si cei de la anu' 1 la Cunoastere a Mediului Daunator sectia seral si fara frecventa stiu ce transmiteti prin SHHH dar e fun sa privesti pe cei ce se cred in povesti purtatorii de vesti
4
4
Sustinatorii lui Lazarica sunt... aspirantii procurori din provincie. Sunt asa de prosti ca n-au inteles ca Lazarica n-o sa le fie sef, fiindca e pe craca. Intr-o luna s-a dus. Viitorul lui e la Mizil.
16
15
dar daca aseasta judecatoare este in atentia presului tudorel?, face jocul cuiva, nu vi se pare plauzibil? La cate magarii face tudorel si puscariasul draknea, nimic nu m-ar mai mira
18
15
Cei de la replica - iar sug pula.
9
12
Mult mai multa muie celor care au protestat si care PAPA CACAT !
18
20
Oameni buni ce zice asta? Ea e judecatoare,adica judeca oameni,si ea afirma ca bucuria ei consta ca ea va fi judecata de Dumnezeu si nu de catre oameni. Va dati seama ce e in tartacutza judecatoarei daca ea se considera o fiinta superioara celor pe care ii judeca. Poate oamenii nu vor sa fie judecati de speciala asta ciudata. Este indicat ca sistemul sa-i creeze campul tactic astfel incat judecatoarea asta sa fie judecata de catre oameni cu specializarea de judecatori si condamnata conform legilor pamantene.
26
16
Bravo acestei judecatoare ca are constiinta curata. Acest Danilet in afara de faptul ca nu-l ajuta fizicul sa arate a judecator nu vede ca toata lumea s-a prins ca este suparat ca nu mai este bagat in seama? Sa mearga la cei ce-l sponzorizeaza.
21
21

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920