REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.3° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
16.3° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

O clientă a magazinului Alfa Beta, umilită în ultimul hal!

O clientă a magazinului Alfa Beta, umilită în ultimul hal!

Replica API 20 februarie 2013 | 19:51 3458

Verificată "la sânge", chipurile pentru că făcuse "mişcări suspecte"

Verificată "la sânge", chipurile pentru că făcuse "mişcări suspecte"

Clipe umilitoare într-un supermarket din Constanţa! Este vorba despre o femeie, A.T., care este hotărâtă să facă plângere la Poliţie, chiar dacă acest lucru nu-i va spăla imaginea. Mai exact, în cursul zilei de duminică, 17 februarie, constănţeanca s-a hotărât să-şi facă piaţa din supermarket-ul Alfa Beta din Tomis Nord, situat pe strada Adamclisi, numai că totul avea să se termine înr-un mod nu tocmai plăcut.

După ce a achitat produsele, s-a îndreptat către locul special amenajat pentru a le băga în plase. Însă, aici a fost înconjurată de câţiva angajaţi ai magazinului, care i-au luat poşeta la control, întrucât, spuneau ei, femeia a avut câteva "mişcări suspecte" în timp ce se afla printre rafturi. "Am luat bonul, m-am dus la masa de aranjat cumpărăturile şi în acel moment a venit persoana şi mi-a spus să-i arăt poşeta întrucât am avut mişcări suspecte ce le-au văzut pe monitor. Am trecut pe lângă rafturi şi atât. Nu am deschis poşeta, nu am făcut nimic. După aceea mi s-a spus că am avut o ezitare în dreptul rafturilor de pateuri", a declarat, pentru "Replica", femeia care a trecut prin clipele umilitoare. În plus, susţine aceasta, tămbălăul a fost făcut în văzul lumii, lucru ce ar fi trebuit făcut, în mod normal, într-un loc ferit, eventual într-un birou ferit de ochii curioşilor. "Doamna respectivă, care este şefă de magazin, nu se prezintă, nu are ecuson. În plus, totul s-a derulat în văzul lumii, de faţă era chiar şi o vecină de-a mea, care a auzit totul. Nu mi se pare normal aşa ceva. Am deschis poşeta şi s-au uitat în ea. Nu mi-au vorbit urât, ce-i drept, dar aşa ceva nu se face", a mai spus victima. În acest sens a făcut o sesizare la Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Constanţa, însă aici i s-a spus că pentru prejudiciu de imagine trebuie să facă sesizare la Poliţie. "Probabil că voi merge şi la Poliţie. Mă voi gândi şi cred că voi merge", a conchis ea.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Am fost zilele trecute in magazinul AB din Tomis 3. Nu stiu ce functie ocupa in magazin stimabilul domn care urla la o altă angajata ,jignind si umilind de fata cu ceilalti clienti in magazin . Aviz stimabilului ,daca aveti probleme mergeti si faceti un control psihiatric.Spitalul de psihiatrie din Palazul Mare e aproape si sigur va vor oferi tot sprijinul.Nu se merita sa va incurcati colegii pentru problemele de netratate ..ma voi asigura ca asemenea specimene nu au ce cauta in libertate
0
0
Sefa de magazin Alfa Beta este o nesimtita am fost sa cumpar 10 oua si mi sa spus ca se da doar 5 oua o durea mana sa puna in punga 10 oua, ma obiga sa cumpar oua la cutie care mai aveau putin si expira la pret de 07,6 bani . Rusine
1
0
I've been in that market too, they have a very bad tongue, they assaulted me to check if I've stollen something from the market. After that, they wanted to bring another person who claimed to be the owner and I was dragged out of there because they wanted me to speak Romanian language.. Anyway when I was already outside the market with the "owner" he spotted in my face and became aggressive but I reacted immediately. I punched his face to a K. O.
2
0
Dle patron al acestei societati ,pacat de firma pe care ai ramas sa o conduci ,este jalnica situatia in toate magazinele tale iti bati joc de putinul personal pe care il mai ai si de clientii care mai intra in magazine ,este jalnica starea depozitelor cu marfa ,marfa expirata cu marfa in termen.,Dlor de la opc cum face ti controalele ?cU SPAGI DOLOFANE.
5
0
Sigur spala produsele cu detergenti. Am luat in trecut mai multe produse lactate de la ei si prinsesera miros si gust peculiar.
5
0
Azi 21 august 2017, 2 angajate, nesimtite de altfel, s-au facut de ras aratandu-si muschii. Nu stiu sa vb cu clientii si au si clontul tare. Niste angajate care alumga clientii si dezonoreaza prestigiul acestui magazin.
6
1
Era sa mor din cauza unui compot de ananas luat de la alfa beta tomis 3 care desi 'era' in termen, tabla din interior coclise...desi am apelat la opc ..totul a fost musamalizat de patron !
5
0
Mi-a relatat o cunostinta ca a fost abordata intr-o zi de vanzatoarea de la paine din Alpha-beta , care a acuzat-o pur si simplu ca ar fi iesit in tr-una din zilele precedente cu cosul plin de cumparaturi fara sa plateasca. Doamna a cerut sa mearga la seful magazinului si sa se verifice casetele video ale sistemului de supraveghere din ziua respectiva sau din orice perioada presupusa si apoi sa vada daca ceea ce a vazut vanzatoarea era adevarat. Vanzatoarea a inceput sa strige la alte colege, sa faca circ , incat din cauza penibilului situatiei clienta acuzata a facut un puseu hipertensiv.
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218