REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.2° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
18.2° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

O constănţeancă a cerut ORDIN de PROTECŢIE după ce SOŢUL a vrut s-o VIOLEZE

O constănţeancă a cerut ORDIN de PROTECŢIE după ce SOŢUL a vrut s-o VIOLEZE

Replica API 5 septembrie 2020 | 00:00 2835

Relaţie cu năbădăi între doi soţi în Constanţa. R.V. a cerut emiterea unui ordin de protecţie împotriva soţului său, după ce acesta a pătruns în apartamentul în care locuia femeia, escaladând geamul, de unde a sustras telefonul mobil al acesteia, a îmbrâncit-o până la dormitor și a încercat să întrețină relații sexuale fără consimţământul ei.

Cum s-au petrecut faptele

Cei doi soţi erau despărţiţi de două săptămâni, conformul spuselor lui R.C., perioadă în care acesta a mai urmărit-o pe soţia sa pentru a afla dacă R.V. are pe altcineva. Soţul a precizat că nu a fost niciodata violent fizic cu soţia sa, nu i-a dat nici măcar o palmă. Acesta a recunoscut că a escaladat geamul, a intrat în casă pentru a o urmări pe soție, scopul fiind acela de a vedea dacă într-adevăr este într-o relație cu altcineva. Lucru ce a fost confirmat după ce i-a luat telefonul şi a observant că avea poze în lenjerie intima, acespect confirmat, ulterior şi de femeie.

R.C. a vrut să o violeze pe soţia sa

Interpelat fiind cu privire la aspectul potrivit cu care nu recunoaște că a fost agresiv fizic, R.C. a arătat că după ce a revenit în casă cu telefonul pentru a cere explicații reclamantei cu privire la persoana respectivă, a tras de soție, a împins-o în pat, a tras de pantaloni, dar în acel moment s-a oprit și a spus că „ nu este corect ceea ce face” și s-a îndepărtat de reclamantă. Au discutat și au comunicat împreună până la momentul în care s-a prezentat soacra sa împreună cu concubinul acesteia și au luat decizia împreună să apeleze Poliția pentru a se prezenta și a face ceea ce este legal. Pe lângă acest episod, R.C. a mai distrus bunuri luate la comun, respectiv o canapea, o draperie și două rochii, pe care le-a tăiat în momentul când a părăsit domiciliul conjugal.

Ce a spus instanţa

Instanţa a decis să emită ordinul de protecţie împotriva lui R.C. pentru o perioadă de 6 luni timp în care acesta trebuie să păstreze o distanţă minimă de 200 de metri faţă de locuinţa şi locul de muncă al victimei şi interzice pârâtului orice contact, inclusiv telefonic, prin corespondență sau în orice alt mod, cu reclamanta.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Iti miroase gura a banana de mos nespalata
6
0
Sunt Geta, mata care te a facut, handicapatule!
0
3
care geta esti ? putoarea perversa de la primaria cernavodei care si-a distrus familia ? Cum o fi suportat fostul tau barbat asa pramatie ca tine este de neinteles. Mars la coada vacii de unde ai venit
12
1
Toate tarfele cer ordin de protectie
11
3
Sunt o parasuta si imi plac barbatii armasari care sa mi dea palme pe fundulet
16
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218