REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
14.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

O constănţeancă aduce în România un program de mentorat pentru studenţii în căutare de joburi în instituţiile europene

O constănţeancă aduce în România un program de mentorat pentru studenţii în căutare de joburi în instituţiile europene

Replica API 6 august 2018 | 00:00 196

Proiectul YOUNG REVOLUTION are ca scop mentorshipul studenţilor de la Facultatea de Filosofie şi ştiinţe social politice, specializărilor Relaţii Internaţionale şi studii europene şi ştiinţe politice, din cadrul Universităţii Alexandru Ioan Cuza din Iaşi, din anul III de licenţă (anul terminal).

Proiectul este realizat de Butterfly Dreamer Network, pentru a-i ajuta pe studenţi să aplice pentru viitoare joburi în instituţiile europene. Ei vor primi ajutor online prin Skype de la membrii reţelei şi anume: Eva Maria Olbers, candidat MPA la Harvard Business School of Government (McCloy Fellowship) şi cofondator STEMgem (stemgem.co); Delia Cristiana Stamate, o constănţeancă, Alumni MSC Management Science la VUB Brussels şi încă din 2017, Analyst Financial Markets la Bank of New York Mellon în Brussels, Belgium; Ghiţă Petruş, CEO Butterfly Dreamer Network.

Studenţii sunt rugaţi să se înscrie, folosind următorul link: https://tinyurl.com/yarh7gq4

Proiectul a fost conceput împreună cu Miron Maria Mirabela, care a făcut un internship în cadrul reţelei, în calitate de Şefă de An, în cadrul Facultăţii de Filosofie şi ştiinţe social politice, specializarea Relaţii Internaţionale şi studii europene, din cadrul Universităţii Alexandru Ioan Cuza din Iaşi, din anul III de licenţă (anul terminal).

Delia, pe lângă experienţa din domeniul bancar, a lucrat şi în cadrul Ambasadei României la Bruxelles dar şi a Consulatului României la Bruxelles, dar şi în domeniul juridic, pentru numeroase cabinete de avocatură. Delia ne-a spus că: „Îmi doresc să-i ajut pe aceşti tineri, alături de Eva, să aibă şansele pe care le-am avut şi noi. Sper să aducem lecţiile învăţate în sistemul american şi cel belgian în România”.

De asemenea, Delia şi Eva au primit mentorat de la acelaşi profesor, Steve Jarding, de la Harvard Kennedy School of Government, considerat unul dintre cei influenţi oamenii din Washington, de către Roll Call Magazine. Delia a luat cursuri de la profesorul Jarding prin programul Aspire Romania, dar şi prin Rise Consortium, iar Eva colaborează cu acesta în cadrul programului pe care îl urmează la Harvard.

Proiectul Young Revolution va avea loc în Septembrie – Octombrie 2018 şi nu va implica costuri pentru studenţii implicaţi în program. Programul se doreşte a fi implementat şi în Constanţa, în 2019.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mai fata,ce vrei tu nu se poate aici. Aici domneste coruptia, institutiile de control ale statului sunt corupte, notarii, avocatii, judecatorii iau spaga si impart dreptatea in fct de cat primesc. Ei sunt vinovatii de dezastrul din Ro. Unde justitia este corecta, nu exista asa ceva. S-a ajuns ca si la cimitire sa fie securisti. La noi nu cred ca o sa gasesti avocati care sa nu ia ... si de la client si de la cealalta parte. Si cu probe si tot nu poti avea dreptate de ce ordinari functioneaza ca avvo cacati.
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102