REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.4° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
22.4° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

O constănțeancă, angajata EROINĂ din clubul Bamboo! "S-a întors în mijlocul flăcărilor pentru a se asigura că nu a rămas nimeni"

O constănțeancă, angajata EROINĂ din clubul Bamboo! "S-a întors în mijlocul flăcărilor pentru a se asigura că nu a rămas nimeni"

Replica API 26 ianuarie 2017 | 00:03 403

Un incendiu puternic a izbucnit, în dimineața zilei de 21 ianuarie 2017, la clubul Bamboo din Capitală! Clubul a ars în totalitate, clădirea fiind prăbușită în cea mai mare proporție. Printre victime, s-a numărat și Alexandra Stoleru, o constănțeancă care face parte din echipa de management a clubului. Se pare că tânăra și-a riscat propria viață pentru a-i salva pe cei în pericol. Despre fapta eroică, artistul Florin Chilian i-a dedicat o întreagă postare pe facebook. "Vreau să vă spun despre o fată: Alexandra. Alexandra este o tânără, o fată din managementul clubului Bamboo care a părăsit ultima clubul pentru că a vrut să se asigure încă o dată că nimeni nu a rămas în urmă, pradă focului. (...) Alexandra nu era la distracție în clubul Bamboo. Alexandra Stoleru era la serviciu, era la muncă. Ea s-a întors o dată și înca o dată în mijlocul flăcărilor pentru a-și face datoria și pentru a se asigura că nu a rămas nimeni în urmă. (...) Alexandra, o fată, a vrut să se asigure că nimeni dintre ai ei nu dispare în flăcările pornite de nicăieri parcă. (...) Alexandra Stoleru a salvat vieți chiar dacă a încercat să facă asta cu prețul propriei vieți. Alexandra este încă pe un pat de spital în urma intoxicației cu fum. Alexandra Stoleru este un erou!", a scris Chilian.

D.N.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
De fapt e o curvistina de club , care s-a intors sa mai vada ce e de ciordit ceva portofele si mobile. Echipa de management adica curvele lui Bote cum ar veni. Manegementul defectuos a dus la incendiu.
0
0
Au salvat banii si casele de marcat?Din punct de vedere constructiv,daca faci un club din lemn si prelate normal ca arde.Cu o structura de beton si materiale de constructii precum caramida si BCA altfel sta treaba!
1
1
Ai uitat sa spui ca si mata e membra PNL... Vaca cu cabina ce esti
3
1
Printre cei 44 de raniti care au ajuns la spitalele din Bucuresti, sambata dimineata, in urma incendiului din clubul Bamboo, se numara si o tanara vranceanca. Alexandra Stoleru este o tanara plina de viata, are 21 de ani si este studenta la Facultatea de Stiinte Politice din Bucuresti. Alexandra Stoleru este membra a organizatiei TNL Focsani iar acum activeaza in organizatia studentilor liberali din Bucuresti.
2
3
ISU sa-i dea un job la pompieri!
1
0
Cinste ei!!!
7
3
o durea in lin gura de restu barbatii statea si se uitau ? asa ca lasa-ti comentariile zero credibilitate!
1
4
ECATERINA TEODOROIU
5
1
Lucreaza in club boule Din cauza asta era la 3 dim in club
6
4
Ce frustrati ieftini sunt astia 2 de sub mine....
4
3
De sugatoare are
4
6
O parasuta care suge piticul prin cluburi...O persoana serioasa nu sta in club la ora 3 dimineata...ce sa faca sa bea bauturi alcoolice?.
5
7
e ca la aia maritata cu popa: "doamna preoteasa". sau aia maritata cu un general de armata: "doamna general". astea "e" constantence, desi nici barbatusii nu-s... LOL
3
4
e de la vaslui..
5
6
un exemplu de urmat ...tot respectul
13
2
este din focsani prostilor!!!
8
3
Eroina cu adevarat !!
15
2
Respect !!!
13
2

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369