REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

O constănțeancă, către Decebal Făgădău: „Cu Traian ne-am lămurit. Arată-ne ce poate face Decebal“

O constănțeancă, către Decebal Făgădău: „Cu Traian ne-am lămurit. Arată-ne ce poate face Decebal“

Replica API 15 aprilie 2016 | 01:01 382

I-a ajuns cuțitul la os! O constănțeancă, care s-a săturat să privească lung la fiul ei cum așteaptă la coadă, la locul de joacă, să-i vină rândul pentru a se da pe tobogan, i-a scris o scrisoare lui Decebal Făgădău, primarul interimar al Constanței. „Cu Traian ne-am lămurit. Arată-ne ce poate face Decebal“, a transmis femeia. Aceasta îi cere edilul să construiască locuri de joacă pentru copii, dar nu pentru voturi, ci pentru că este om.

„Scriu această postare uitându-mă la fii-miu cum stă aşa că cioara pe gard şi aşteaptă să-i vină rândul să se dea în leagăn.Dacă aş avea numărul tău de telefon te-aş sună să mă înveţi cum să explic unui copil între 1-4 ani că trebuie să aibă răbdare. Zic "eu", dar acest "eu"înseamnă alte 10.000 de mămici de pe acest grup, în numele cărora scriu. Pune-le soţii la socoteală, părinţii(ei şi ai lui) şi fără prea multă matematică i-a vezi cam despre câte voturi vorbesc eu.VOT! Cuvântul cheie! Ce chestie! Suntem în an electoral“, și-a început pledoaria o mămică, vocea a 10.000 de părinți din Constanța. „Nu vreau să te plictisesc. Din contră :vreau să te ajut. Noi nu mai votăm. Ne-am săturat. Eu mai mult decât toată lumea.M-am săturat de minciuni. Ai ocazia să-mi arăţi(mie şi celor 10.000 de mămici de pe grup) că eşti altfel. Fă-mă să te respect.Începutul e simplu:noi(nu şi tu)fiind mame,avem un punct ultrasensibil: copiii.Treci la fapte. Uimeşte -ne. Fă-ne locuri de joacă pentru copii. Vrem că acele locuri de joacă să semene a locuri de joacă şi să aibă loc în ele mai mult de 3 copii. Sau măcar numeşte o echipă care să numească o echipă care să se ocupe de echipa care ar putea îmbunătăţi locurile de joacă deja existente. Să nu începi acum cu....păi stai să ajung în funcţie şi fiecare cartier va deveni Disneyland.Că nu halim de astea.Şi nici dacă scrii în platforma pentru alegeri nu ne încălzeşte cu nimic.Porneşte o acţiune.Arată-ne că eşti o forţă. Că îţi pasă. Mă opresc aici.Nu pentru că te-aş plictisi.Ştiu că eşti interesat să-mi asculţi doleanţa (a mea şi a altor 10.000).Dar mă duc să-i explic lui fi-miu cum stă treaba cu răbdarea. Dacă te apuci de treabă, fă -o nu pentru voturi. Fă-o pentru că ești om“, a mai postat mămica. „Mergem cu căruţul pe stradă. Pentru că pe trotuare sunt parcate maşinile.Fă-mă să vin la vot! Fă-mă să te votez! În imnul ţării noastre tot auzim numele Traian. Cu Traian ne-am lămurit.Arată-ne ce poate face Decebal“, a conchis constănțeanca, însă nu înainte de a-l anunța pe Decebal Făgădău că va întocmi și o petiție pentru a cere drepturile.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614