REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.7° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
13.7° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

O constănţeancă va reprezenta România la Miss Grand International 2016. Interviu EXCLUSIV cu Ioana Mihalache. VIDEO

O constănţeancă va reprezenta România la Miss Grand International 2016. Interviu EXCLUSIV cu Ioana Mihalache. VIDEO

Replica API 8 octombrie 2016 | 00:01 1071

„O să încerc să fiu la un nivel la care vă aşteptaţi cu toţii”

„O să încerc să fiu la un nivel la care vă aşteptaţi cu toţii”

Ioana Mihalache va reprezenta România la Miss Grand International care se desfăşura în acest an în Las Vegas, SUA, în perioada 6 – 26 octombrie, fiind unul dintre cele mai importante concursuri de frumuseţe, alături de Miss World, Miss Universe sau Miss International. Ioana este din Constanţa, are 25 de ani, 1.82 m înălţime iar dimensiunile sale sunt 88-61-91. Ioana vorbeşte trei limbi străine: engleză, spaniolă şi italiană.

A absolvit Facultatea de Ştiinţe Economice din cadrul Universităţii Ovidius din Constanţa şi masterul în Afaceri Internaţionale din cadrul aceleiaşi instituţii. Fiind pasionată de modelling şi călătorii, Ioana are o bogată experienţă în modelingul internaţional, activând de mulţi ani ca şi model în numeroase ţări precum Italia, Turcia, China, UAE, Liban etc. Participarea sa din acest an din cadrul Miss Grand International va fi a doua sa experienţă de acest gen, după ce a reprezentat România şi în cadrul competiţiei internaţionale Miss Earth 2013 organizată în Filipine.

Ioana va purta în Las Vegas ţinutele create special pentru ea de Boutique 177. Designerul Andreea Știrbescu este autoarea creațiilor și afirmă că a muncit foarte mult la rochiile pe care le-a creat pentru Ioana. „A fost o muncă foarte frumoasă. Alături de echipa mea am reușit să confecționăm ambele rochii în aproximativ 10 zile. Materialele și broderia sunt foarte speciale”, a afirmat designerul. Revenind la frumoasa constănțeancă care aspiră la titlul de Miss Grand International, reporterii „Replica” au obținut un interviu în exclusivitate! Ioana spune că este foarte încântată și speră să aducă coroana în România.

Reporter: Cum ți-ai început cariera în modeling?

Ioana Mihalache: Cariera în modelling am început-o la vârsta de 15 ani dintr-o joacă. Am plecat cu o prietenă puțin mai mare decât mine la un casting pentru ea. Eu am mers doar să o acompaniez însă, cei de acolo m-au plăcut pe mine și am fost singura aleasă pentru o prezentare de modă. M-au văzut niște agenții și de acolo totul a mers ca pe uns.

Rep.: Cum este să fi model? Ții regim sau ai o dietă anume? Îți este greu?

Ioana Mihalache: Sunt foarte norocoasă pentru că organismul mă ajută foarte mult. Nu am nici un regim, dar încerc să mănânc sănătos, să am grijă de corpul meu și să nu mănânc multe dulciuri sau fast-food.

Rep.: Ce calități ar trebui să aibe o concurentă la acest concurs la care participi?

Ioana Mihalache: Trebuie să fie sigură pe ea, să aibă atitudine, să fie stăpână pe sine, să poată să vorbească în fața unui public. De asemeena, trebuie să aibă răbdare și să muncească.

Rep.: Vorbește-ne puțin despre concursul din Las Vegas! Ce înseamnă acest concurs pentru tine?

Ioana Mihalache: Sunt foarte onorată că plec să reprezint România. Este a doua oară pentru mine și pot să spun că acum sunt mai pregătită și vreau să iasă totul foarte bine. Îmi doresc să câștig și mă bucur că am o echipă atât de frumoasă lângă mine. Este vorba despre cei care mi-au făcut rochia și părul. Cei de la Marocco sunt cei care se ocupă de coafura mea, iar rochiile sunt făcute de cei de la Boutique 177. Există o probă în care rochia de seară va lua un trofeu și mă aștept să câștige rochia pe care o port pentru că merită, este lucrată în detaliu. Andreea Știrbescu de când m-a văzut a știut exact ce o să port. Vreau să îi mulțumesc pe această cale pentru că este o persoană foarte ambițioasă și mi-a dat o putere foarte mare.

Rep.: Vorbește-ne puțin despre concurs. Care sunt etapele, cum se va desfășura? Care este cea mai important probă?

Ioana Mihalache: Cea mai important probă este cea a rochiilor de seară. Sper ca rochia mea să câștige. Mai sunt și alte probe, iar la sfârșit se va face o medie și apoi se va alege câștigătoarea. Prima probă este cea a costumelor naționale, apoi vine proba costumelor de baie. Totodată, va fi și un interviu cu cei din juriu unde voi avea întrebări, iar proba finală este cea a rochiilor de seară, proba cea mai important din concurs.

Rep.: Ce le transmiți susținătorilor tăi?

Ioana Mihalache: Mă bucur că ai întrebat, pentru că mi-aș dori din suflet să mă susțină și să dea like paginii de Facebook Miss Grand România. Am uitat să vă spun, dar și aceasta este o probă eliminatorie. Jurații vor vedea dacă eu voi avea susținere din partea țării mele. Aș vrea să cred că suntem o echipă cu toții și îi apreciez pe cei care mă susțin. O să încerc să fiu la un nivel la care vă așteptați cu toții. Eu voi posta pe pagina mea tot ceea ce ține de concurs.

Rep.: Ce se va întâmpla dacă vei câștiga acest concurs?

Ioana Mihalache: Dacă voi câștiga acest concurs va trebui să mă mut în Thailanda, acolo unde este organizația Miss Grand Internațional. Timp de un an de zile va trebui să muncesc pentru organizație. Voi avea activități pentru că acest concurs susține pacea în lume. Voi fi implicată în activități caritabile, voi merge în țări unde au fost războaie sau dezastre natural. Voi ajuta oamenii care au nevoie de ajutor. Asta voi face tot anul!

Mihaela UNGUREANU, Paula SOLOMON

VIDEO:

https://www.youtube.com/watch?v=KuK1X27lQq8&feature=youtu.be

https://www.youtube.com/watch?v=piETbPzZJjc&feature=youtu.be

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102