REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
20.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

O copilă și-a amenințat mama că se aruncă pe geam, în Tomis Nord!

O copilă și-a amenințat mama că se aruncă pe geam, în Tomis Nord!

Replica API 11 iulie 2018 | 00:34 420

Până unde poate merge un adolescent la supărare: până în punctul în care-și pot îmbolnăvi părinții de inimă.

Așa s-a întâmplat și marți, 10 iulie, când prin 112 era anunțată o tentativă de suicid, în sensul că o persoană amenința că se aruncă de la etajul 4 al blocului K16A. Potrivit informațiilor noastre, este vorba despre o ceartă între mamă și fiica minoră. Copila, supărată fiind, a deschis fereastra și a amenințat că se aruncă în gol dacă scandalul continuă. Femeia s-a speriat și a sunat la 112. La fața locului au ajuns 2 autospeciale ale ISU Dobrogea, dar nu a mai fost nevoie de intervenția militarilor întrucât copilei i-a trecut supărarea și a renunțat la gestul necugetat.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Marea majoritate a comentatorilor de mai jos au ramas cu mentalitatea comunista....
0
10
Tocmai de aia ....
3
0
dar tu stii cat de groaznic este sa te chinuiesti ani de zile sa cresti un copil, sa incerci din rasputeri sa-i dai o educatie, sa-l inveti de bine, iar el sa se creada un neinteles si sa te perceapa ca pe un dusman?!
11
1
O calcam in picioare
12
0
Cine stie ce patimea copila aia. E groaznic sa fii copil si dependent de parinti iar parintii sa te abuzeze. Vorbiti discutii prostesti
2
16
comentatorule..nota maxima...10 cu felicitari...acesti tineri,cred ca viata este un cantec..de adormit copiii...la scoala daca merg,nu fac altceva decat sa fumeze..la greu,sa insulte profesorii si pe cei din jur.. de invatat...niciodata...dau vina pe bietele cadre didactice,ca nu transmit lectiile pe....fregventa lor de...lenesi si jmecheri...acesti copii care astazi intoxica societatea romaneasca,trbuie batuti pana se por resuscita..altfel nu mai merge...dragi parinti,aveti o viata fff.grea....copiii de astazi vor aduce mari necazuri...asta-i ROMANIA.
11
1
Genul asta de comportament nu cere decat atentie. Nu isi dorea cu adevarat sa se arunce, nu ar fi facut-o niciodata.
4
1
Ce doreste domnisoara? Poate o iesire la discoteca,ceai dansant sau...pat dansant...S-o ia si pe mamica ei si ... pe centura amandoua.
7
9
Am senzatia ca legea actuala nu-i ptr a da societatii tineri civilizati educati ci niste rebuturi. ii auzi pe strada cum injura cum folosesc niste termeni de te rusinezi auzindu-i. Oare unde vom ajunge cu generatia asta care in marea majoritate nu stiu nici sa citeasca dar nici tabla inmultirii. uneori parintilor le este teama sa-i certe dar sa-i mai si urecheze cand trebuie. Norocul este ca mai avem printre ei si tineri f inteligenti respectosi si asta-i meritul parintilor.
18
0
cine plateste ptr ambulantele care au fost solicitate degeaba? ptr ca o basinoasa are mofturi? din pacate tot parintii ,ea este ,,copila" si nu poate fi incadrata ...am un sentiment de mila ptr mama ei...a crescut o japitza in devenire. daca acasa face figurile astea,dapai la scoala ssu liceu...acolo e jale
29
2
Vai de parintii care nu asculta de copii ! Traim niste vremuri de tot risul , am vrut democratie , luati democratie . Acum te ameninta , peste citiva ani te ia la bataie ! Sfirsitul oricum nu este roz !
31
1

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102