REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

O crăpătură în izolația blocului în care locuiesc a pus pe jar localnicii de pe strada Mircea cel Bătrân

O crăpătură în izolația blocului în care locuiesc a pus pe jar localnicii de pe strada Mircea cel Bătrân

Replica API 12 decembrie 2019 | 09:23 422

Un locatar al unui bloc a făcut o sesizare cu privire la o crăpătură destul de evidentă la parterul blocului în care locuiește. Contactat, președintele de scară și totodată și președintele Asociației de locatari a transmis faptul că nu este deloc un pericol, fiind doar o izolaţie, și nu peretele.

Este vorba despre blocul MF3 de pe strada Mircea cel Bătrân numărul 88, care în laterala dreaptă în partea din spate prezintă o crăpătură destul de evidentă ce a pus pe jar unii locatari. Legat de acest subiect, președintele Asociației de locatari a explicat exact ce este cu această crăpătură dar și faptul că nu prezintă nici un fel de pericol, vina fiind în totalitate a muncitorilor care au făcut treaba în grabă și de mântuială. „Partea aceea este de fapt o izolație, nu peretele este crăpat. Ce vă pot spune este că e vina celor care au făcut-o pentru că este cred a doua oară, dacă nu mă înșel, când o refac și ea se crapă. Meseriașii din ziua de astăzi nu mai fac treabă, doar iau banul și fac ceva acolo de mântuială. Oricum, din primăvară o vom reface fără probleme iar locatarii ar trebui să stea liniștiți”, a transmis președintele care locuiește în blocul cu pricina.

O femeie care locuiește exact pe partea cu fisura a transmis că nu este nici un pericol și că apartamentul ei nu este afectat. „Nu este nici un pericol, mereu a fost problema asta aici și s-a reparat imediat. Dacă ar fi fost ceva era la mine în casă pentru că este pe partea mea, dar nu. Nu am nici crăpături nici mucegai, să spui că se simte cumva, nu” a transmis pentru „Replica” o bătrânică de la parterul blocului.

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Puneti bani si reparati , ajunge cu cerseala, nu va e rusine. In blocurile alea numai comunisti jegosi.
3
0
Se sparge tencuiala , pana la beton . Nu faci peste . Mai ales , ca tencuiala din filmare , este extrem de voluminoasa . Si mai ales , trebuie vazut betonu din spatele tencuieli . Chiar daca doamna , spune ca totu este bine in interior .
4
0
Uitati-va, la blocul A5 din strada Traian care este crapat in doua, si se deplaseaza incet dar sigur spre Valea Portului. Locatarii au primit o scrisoare recomandata, de la Primarie, in care sunt anuntati: "sunteti proprietari, descurcati-va !". Pai, am vindut noi, terenuri in panta? Multumiri, pentru Mazare si urmasilor lui din Primarie.
8
0
crapatura pare ca a mai fost peticita, dat cu ciment peste. dar e treaba de mantuiala, acunderea gunoiului sub covor. solutie : ia un ciocan, si sparge decoratia in jurul crapturii pana ajungi la beton, grinda ce o fi acolo. daca ce e dedesubt e intreg nu sunt probleme, daca nu... . oricum, crapatura aia a aparut cumva, nu asa de plictiseala, este un motiv. trebuie gasita cauza
10
1
Tasarile inegale dintre bloc si teren duc la astfel de fenomene. Daca blocul nu s-a inclinat nu exista niciun pericol.
6
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218