REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
17.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

O dubă cu numere de MAI a agitat spiritele la CJC! O fi DNA-ul?!?

O dubă cu numere de MAI a agitat spiritele la CJC! O fi DNA-ul?!?

Replica API 28 septembrie 2017 | 11:32 847

Situație dubioasă în parcarea clădirii Consiliului Județean Constanța! Să fie, oare, angajații filați îndeaproape? Dar dintr-o dubă? Cam greu de crezut, dar nu și imposibil. Însă este cert că vehiculul a fost acolo. Și, nu! Nu a fost ambulanța neagră. Şi chiar dacă a fost vorba despre un exerciţiu al Jandarmeriei, angajaţii instituţiei s-au cam agitat niţel.

În unul din episoadele în care o dubă închisă la culoare, ce aparținea DNA, a ”vizitat” parcarea Consiliului Județean Constanța, s-a lăsat cu încătușări și alte cele. Că apoi au urmat replici precum: ”Bodean (Andrei Bodean, procuror - n.r.) de la DNA e Zorro de Dobrogea România” - e altă poveste! Da, este vorba despre fostul șef al CJC, Nicușor Constantinescu, care acum se află la închisoare.

O dubă asemănătoare, dar cu numere de MAI, a sosit în locul cu pricina, miercuri, 27 septembrie anul curent. Șoferul a parcat frumușel și acolo a rămas. Nu a coborât nimeni pentru a intra în clădirea CJC, nici o mișcare. Ceea ce pe mulți dintre angajații instituției i-a cam... pus pe gânduri. Ba chiar ar fi mers să întrebe ce se întâmplă, după cum spun reporterii de la reporterntv.ro, fără a primi, însă, vreun răspuns. În cele din urmă, duba s-a pus în mișcare și s-a făcut nevăzută. Chiar dacă angajații instituției publice au plecat acasă cu un subiect bun de tocat și cu multe semne de întrebare, cert este că, potrivit informațiilor noastre, în cursul zilei de miercuri au fost foarte conștiincioși în ceea ce privește activitatea de la serviciu. De unde și ideea că poate ar fi utilă o astfel de machetă în parcare. Precizăm că nici DNA Constanța dar nici DNA București nu au confirmat că au avut vreo acțiune la CJC. Nici nu aveau cum şi asta pentru că a fost vorba despre un exerciţiu al Jandarmeriei, de verificare a capabilităţilor tehnice şi operaţionale a unor centre de comunicaţii mobile. Mai exact, este vorba despre un vehicul (centru de comunicaţii mobile sau acea dubă care a speriat lumea) care este prevăzut cu camere de luat vederi şi transmite imagini în punctul de comandă de la sediul Jandarmeriei pentru ca persoanele ce iau decizii să poată acţiona în timp real (la protest - spre exemplu). Un exerciţiu de acest gen a avut loc şi în zona Stadion, acolo unde jandarmii au asistat, ipotetic vorbind (pentru că este vorba despre situaţii ipotetice), la un meci de fotbal.

L.C.

sursa foto: reporterntv.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Wtf? Articolul asta pe ce se bazeaza? E scris la misto? ...esti platita pentru asa ceva?
2
0
Felicitari pentru corectitudinea si munca depusa, in Mangalia Buruiana Florin vinde deoguri sprijiniti de Pol, nu ii verificati dvs umpic? Au terorizat acest orash cu drogurile lor sunt de ne oprit au minore la produs au droguri de mare risc ,de risc si entnobotanice vand de vreo 8ani nimeni nu le zice nimic vand in preajma scolilor si a liceelor sun grup organizat bine orchestrat cei doi frati Buruiana Florin si Buruiana Marian impreuna cu fii acestora prieteni lor si a copiilor sai, sunt fini temutului interlop Iuzeir Raim incatusat si potolit de dvs cu tot respectul pentru dvs, Tanior Mus
3
0
Duba a venit sa faca plinul moka la carburanti si astepta alimentarea, dar, daca voi presa v-ati prins, a plecat at home cu rezervorul aproape gollll !
7
0
Erau jandarmi in ea din cauza protestelor sindicatelor din fata prefecturii. Pentru a nu crea disconfort protestatarilor s-a optat sa se parcheze in fata CJC. Oricum azi nu era nimeni la munca acolo hahaha
8
0
Suga pula la toata romania...o tara de cacat ...securisto nazista.
7
13
Duba era plina ochi cu aparatura de inalta performanta in materie de filaj si ascultare de la distanta. Hahaha
11
6

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218