REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
11.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

O familie de ţigani din Constanța, acuzată de furt de curent şi poşete!

O familie de ţigani din Constanța, acuzată de furt de curent şi poşete!

Replica API 1 februarie 2017 | 07:50 498

Au devenit de netolerat!

Au devenit de netolerat!

Sătulă de mizeria, gălăgia şi teama pe care o are de fiecare dată când merge în propriul cartier, o constănţeancă s-a decis să facă publică situaţia prin care este nevoită să treacă zilnic. Nemulţumită de „furtişagurile” pe care le tot vede, femeia spune că o familie de ţigani formată din 30 de persoane locuieşte pe aceeaşi stradă cu ea, fapt care aduce numai probleme. Aceasta îi acuză că, pe lângă mizeria şi gălăgia zilnică pe care o fac, vecinii ei mai sunt şi hoţi… de curent şi poşete.

Femeia declară că vecinii săi care locuiesc pe strada Nicolae Iorga din Constanţa, o familie de ţigani formată din 30 de membri, a devenit spaima cartierului. Pe timpul zilei aceştia creează disconfort prin mizeria şi zgomotul pe care îl fac, iar pe timpul nopţii, spune femeia, se transformă în hoţi. Anişoara D., femeia care rupe tăcerea, a sesizat autorităţile locale în cursul zilei de luni, 30 ianuarie a.c., despre acest lucru. Mai exact, a făcut o sesizare, deşi făcuse câteva şi înainte, către Primăria Constanţa cu privire la această situaţie, susţinând că aceşti vecini îi fac viaţa un calvar. Aceasta îi acuză pe vecini atât de furt de poşete, cât şi de furt de energie electrică de la stâlpii de iluminat public. Menţionează că aceştia cerşesc, fură şi sunt un real pericol atât pentru cei care locuiesc în cartier, cât şi pentru trecători. „Am o problemă pe care am tot sesizat-o şi nu s-a rezolvat. Pe strada Nicolae Iorga nr. 73 stau ilegal, adică abuziv, 30 de ţigani care terorizează acest cartier, nu plătesc nimic, fură, cerşesc şi toate cele… fură curent electric de la stâlp şi nimeni nu vede şi nu aude! De ce? Ei nu trebuie să plătească chirie şi impozite ca noi ceilalţi? Iau pet-urile din platformele de gunoi, unde noi le punem ca cetăţeni civilizaţi, ei le iau şi le vând. Veniţi şi stingeţi focarul de infecţie şi de şobolani din centrul oraşului, aici s-au strâns cei care i-au dat afara de la celebru Henri Coandă că nu au plătit şi i-au speriat… nişte hoţi! Ţi-e frică, ca femeie, să circuli prin cartier când se înserează pentru că ei atunci “patrulează” şi fură poşete, telefoane, orice. De ce nu muncesc?”, a declarat Anişoara D., locatară a unei case situate pe strada Nicolae Iorga din municipiul Constanţa.

Paula SOLOMON

VIDEO:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Care este treaba la idiotul asta care nu are ce face si il freaca grija de unu si de altu sa isi vada dracu de treaba lui de incult si analfabet..
1
0
Idiotule care comentezi mai jos, pai Georgiana Florea este asociata mea in afaceri. Avem firma impreuna cu filiale deschise in Italia,Spania si Germania. Pai noi facem export de marfa de foarte buna calitate peste hotare. Pisicutze una si una. Asa ca lasa ne bai saracule!
1
0
dar si numitul FLOREA EMIL,din CERNAVODA,str. 1907 nr.8 , fura energie electrica de circa 8-10 ani...nimeni nu-i spune nimic...el se incalzeste cu 12 calorifere electrice cu ulei...n-a cumparat niciodata lemne de foc...la furat il ajuta unul LAURENTIU..de la ENEL-CERNAVODA...poate vede cineva de la ENEL... Doamne ajuta sa-l prinda pe acest hot,interlop,tatal unei prostituate...pe numele ei GEORGIANA-FLOREA....
2
0
sunt demni invatacei ai lui dragnea !
6
3
este simplu ... sa nu se mai acorde ajutoare de nici un fel ciorilor iar acestea se vor ''; reloca'' vor lui FAGARADU...un lagar imens as face si i-as lasa in legea lor acolo...cu speranta ca se vor extermina intre ei.
10
0
Asa e toata constanta... fiecare cartier are casa de tigani care fac dezastru in zona pentru ca sunt sobolani!! La gara e catastrofa la abator la grivitei la Henri coanda,Soveja nu mai zic...asta e constanta o cloaca tiganeasca turceasca cufundata in mizerie ,poluare,hotii,oras de interlopi ,asistati sociali ,machidoni cu tupeu si relatii.
18
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218