REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
18.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

O familie din Lumina s-a trezit cu hoţii în casă: unul din infractori a reuşit să scape

O familie din Lumina s-a trezit cu hoţii în casă: unul din infractori a reuşit să scape

Replica API 6 octombrie 2014 | 02:16 143

Noapte de pomină

Noapte de pomină

O familie din localitatea constănţeană Lumina a tras o spaimă soră cu moartea! În cursul nopţii de vineri spre sâmbătă, aceasta s-a trezit cu doi hoţi în casă! Din fericire, capul familiei nu s-a pierdut cu firea şi a sunat imediat la Poliţie, după care a reuşit să pună mâna pe unul dintre cei doi indivizi. Oamenii legii din Lumina au ajuns cu promptitudine la faţa locului, imobilizând un hoţ, fiind vorba de Asan B., de 16 ani, din localitate, cunoscut cu antecedente penale.

Noaptea de vineri spre sâmbătă, 3 spre 4 octombrie, a fost una plină pentru o familie din Lumina, care s-a trezit cu doi hoţi în casă. Mai exact, Asan B., de 16 ani, şi Emil Nicolae Menzat, de 18 ani, au sărit gardul respectivei locuinţe, au intrat în curte după care au încercat uşa casei. Când au constatat că aceasta nu este asigurată, au crezut că a dat norocul peste ei. Prin urmare, cei doi au pătruns încetişor şi au început să scotocească prin lucruri. Menzat a luat un telefon mobil, pe când Asan a sustras suma de 100 de lei. Proprietarul locuinţei s-a trezit din somn întrucât a auzit zgomote şi mare i-a fost mirarea când a văzut doi indivizi cum se perindă. A sunat la Poliţie, după care s-a luat după hoţi. Din fericire, poliţiştii din Lumina erau în zonă şi ajuns numaidecât la locul cu pricina. L-au imobilizat pe Asan, care se afla în curte, fiind încolţit de proprietar. Din nefericire, celălalt a reuşit să scape, însă este doar o chestiune de timp până ce va fi prins.

Infractorii, prezentaţi instanţei cu propunere de arestare; unul e fugar

În cursul zilei de duminică, 5 octombrie a.c., minorul în vârstă de 16 ani a fost prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru furt calificat. Totodată, s-a făcut propunere de arestare preventivă în lipsă şi pentru cel de-al doilea tânăr bănuit de participare la comiterea faptei.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367