REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
16.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

O familie din Medgidia e terorizată: de 12 ani, o femeie încearcă să îi fure copilul

O familie din Medgidia e terorizată: de 12 ani, o femeie încearcă să îi fure copilul

Replica API 30 aprilie 2014 | 00:00 481

Caz incredibil:

Caz incredibil:

Teroarea şi suferinţa au pus stăpânire pe două familii din Medgidia, la mijloc fiind vorba de un copilaş. Totul a început în urmă cu 12 ani de zile, când Elena Dragu ar fi născut în Spitalul din Medgidia un făt mort, dar ea susţine că lucrurile au stat cu totul altfel şi anume că i s-a schimbat copilul, agasând familia în care crede că ar fi ajuns micuţul. Potrivit oamenilor legii, la mijloc nu este vorba decât de imaginaţia Elenei.

Elena Dragu, din Medgidia, nu mai are linişte de 12 ani de zile, dată la care, susţine ea, a dat naştere unui copil perfect sănătos, o fetiţă, dar i s-a spus că a născut un băieţel mort. A început să "sape" şi ar fi aflat că fetiţa ei a fost plasată unei alte familii, de atunci începând calvarul. Naşterea a avut loc pe 4 mai 2002, medicii susţinând că a născut un băieţel ce nu a putut supravieţui din pricina numeroaselor complicaţii medicale. Numai că Elena Dragu are o altă "poveste" pe care ar fi auzit-o de la moaşă, şi anume că i-a fost schimbat copilul. La scurt timp ar fi aflat şi în ce familie a ajuns fetiţa ei, moment din care respectivii oameni susţin că sunt terorizaţi. "Este vorba de două naşteri, în acelaşi spital, dar la interval de câteva zile. Respectiva femeie a agasat familia de mai multe ori. A depus şi plângeri, la un moment dat chiar i s-a dat interdicţie să se apropie de copil pentru că mergea după el la şcoală şi îl teroriza. Totul este numai în imaginaţia ei. Probabil că a suferit o depresie postnatală şi a încercat să se agaţe de altceva, să refuze că i-a murit copilul", au declarat, pentru "Replica", oamenii legii. Unii apropiaţi ai familiei Andreei, fetiţa care reprezintă "mărul discordiei", au întărit spusele poliţiştilor: "Nici nu este vorba de naşteri în aceeaşi zi. Fetiţa s-a născut pe 8 mai. Vă spun că i-a terorizat. Îi contactează mereu că-şi vrea copilul, merge după el la şcoală, nu se mai poate aşa. Trebuie să înţeleagă că nu există nici o legătură", au spus aceştia. De cealaltă parte, chiar dacă a depus plângeri la Parchet şi în instanţă, iar toate i-au fost respinse, mama îndurerată nu vrea să se oprească până când familia Andreei nu va accepta un test ADN. Menţionăm că Elena a adus în discuţie şi faptul că s-a îmbolnăvit din pricina acestei situaţii, motiv pentru care a fost nevoită să-şi vândă apartamentul. Că a rămas fără locuinţă este atestat şi de hotărârea Consiliului Local din Medgidia, din data de 25.04.2012, prin care i-a fost atribuită o locuinţă socială pe strada Jiului, la baraca numărul 2. Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia au confirmat prezenţa numeroaselor plângeri depuse de femeie, însă, în urma multiplelor verificări, aceştia au spus că nu se confirmă ceea ce susţine Elena Dragu.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102