REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° ConstanÈ›a Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.4° ConstanÈ›a Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

O femeie a ars de vie în apartamentul ei din Medgidia. Totul a pornit de la o lumânare

O femeie a ars de vie în apartamentul ei din Medgidia. Totul a pornit de la o lumânare

Replica API 14 ianuarie 2017 | 23:14 288

Își pierduse serviciul…

Își pierduse serviciul…

Tragedie la Medgidia! O femeie şi-a pierdut viaţa în condiţii cumplite, după ce apartamentul în care locuia a luat foc. Cei care au sunat la 112, în puterea nopţii de joi spre vineri, 12 spre 13 ianuarie, au fost vecinii, care au simţit fumul gros. Din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru victimă. Aceasta locuia singură și rămăsese fără serviciu.

Pompierii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitaţi să intervină, în noaptea de joi spre vineri, pentru stingerea a două incendii izbucnite în Medgidia. Unul se manifesta la un apartament situat pe strada Rahovei nr. 4, bloc R6, la etajul 4, pe când cel de-al doilea la un tomberon de pe strada Poporului. În cazul primului nefericit eveniment, vecinii au fost cei care au dat alarma. Aceştia au simţit fumul, iar când au ieşit pe scară au rămas şocaţi şi au cerut ajutorul militarilor. A intervenit o autospecială de la Detaşamentul Medgidia, iar pompierii s-au luptat cu flăcările violente ceva vreme. Au ars obiectele de mobilier din dormitor, între care şi patul cu salteaua, acolo unde dormea o femeie de aproximativ 40 - 45 de ani. Potrivit reprezentanţilor ISU Dobrogea, totul ar fi pornit de la o lumânare uitată aprinsă. Din păcate, victima a decedat. Aceasta locuia singură. Avea un băiat, spun vecinii, dar este la casa lui. Aceștia au mai precizat și faptul că femeia picase în patima alcoolului, nu avea loc de muncă și o ducea de azi pe mâine. "Nu avea nici curent electric. I l-a tăiat de mai mult timp. Era vai de capul ei, umbla mai mereu beată și se încălzea cu ce apuca în casă pentru că nu avea căldură", au spus ei. La faţa locului au ajuns şi oamenii legii, care au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat. Trupul neînsuflețit a fost depus la morgă în vederea efectuării necropsiei.

Liliana CHIRU

Video:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367