REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
18.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

O femeie a fost AGRESATĂ în plină stradă: a fost salvată de şoferii care circulau prin zonă!

O femeie a fost AGRESATĂ în plină stradă: a fost salvată de şoferii care circulau prin zonă!

Replica API 21 august 2015 | 00:00 129

Atenţie, constănţeni!

Atenţie, constănţeni!

O femeie a fost agresată în plină stradă, la Constanţa! Aceasta a fost acostată de un individ, care i-a pus mâna la gură şi apoi a trântit-o la pământ cu gândul de a-i fura poşeta. Norocul victimei a fost că în acel moment au trecut prin zonă două maşini, care au oprit, iar şoferii au intervenit. Femeia s-a ales cu mai multe răni, însă îi este teamă să depună plângere la Poliţie întrucât locuieşte în aceeaşi zonă în care s-a întâmplat nefericitul eveniment şi se teme ca agresorul să nu o urmărească pentru a se răzbuna. Însă, fiul ei a încercat să ia legătura cu persoanele care au intervenit pentru a afla mai multe semnalmente. Pe 20 august, acesta a depus o plângere la Secţie 5 Poliţie.

Totul s-a petrecut miercuri, 19 august, în zona Billa din municipiul Constanţa. Era în jur de ora 14.00, când o femeie se întorcea de la serviciu, deplasându-se pe şoseaua Mangaliei. Ajungând în dreptul Şcolii numărul 16, un individ a apărut din neant şi a tăbărât pe ea. „Presupunem că era drogat din cauza comportamentului (nu se ţinea tocmai bine pe picioare, dar nu era beat pentru că nu mirosea a alcool), a ochilor roşii injectaţi şi pentru că nu a reuşit să fure poşeta mamei mele.

La început nu era nimeni pe stradă şi nici nu trecea vreo maşină. Individul îi pusese mâna la gură şi îi spunea să tacă. Mama s-a împotrivit, dar a fost trântită la pământ şi s-a ales cu nişte julituri nu tocmai frumoase şi mulţumesc lui Dumnezeu că nu a dat cu capul prea tare de bordură (deşi are acum un cucui). În scurt timp, au trecut 2 maşini, iar şoferii văzând ceea ce se întâmplă, au oprit şi au început să alerge după făptaş care a fugit spre Billa”, a spus fiul femeii, care a încercat să ia legătura cu şoferii celor două autoturisme.

„Pe aceştia îi caut pentru mai multe semnalmente ale agresorului, poate au văzut ceva mai mult. Mama mea, fiind în stare de şoc, a plecat imediat de la faţa locului. Nu s-a uitat la nici un număr de maşină şi nu îşi aduce aminte nici măcar culoarea acestora”, a mai spus el. Cât despre agresor, acesta are cam 1.75 m înălţime, nebărbierit, comportament ciudat. La acel moment purta o bluză gri.

"Mama crede că a reuşit să-l muşte de mâna dreapta în timpul confruntării. Nu vrea să depună plângere la poliţie pentru că are prea puţine din semnalmentele agresorului, dar dacă îi găsesc pe martori, situaţia se schimbă. Cred că îi este frică să depună plângere şi pentru că totul s-a întâmplat la câteva sute de metri de casă şi s-ar putea că individul să o cunoască. Menţionez că poşeta are bareta ruptă, şi-a zgâriat brăţara când a căzut iar cerceii a observat acasă că îi lipsesc”, a mai spus Paul Cosmin G. pe contul său de Facebook, iar mesajul de final a fost:

„Data viitoare poate fi mama, sora, fiica sau prietena / soţia dumneavoastră! Nici nu vreau să mă gândesc ce se putea întâmpla dacă avea la îndemână vreun ciob sau mai ştiu eu ce armă albă. Acest om este un pericol şi trebuie săltat de poliţie pentru a nu mai comite şi alte fapte de genul, poate cu consecinţe mai grave!”.

Individul, implicat într-un alt scandal, pe bulevardul 1 Mai

La scurt timp, se pare că individul a fost implicat într-un alt scandal, după cum a menţionat o altă persoană. „A ajuns şi la mine postarea lui Cosmin, noi nefiind prieteni, iar eu, intâmplator, l-am depistat pe individ pe bulevardul 1 Mai, care, după ce i-a fost aplicată o corecţie de toată frumuseţea de către un grup de cetăţeni responsabili, culmea!, a chemat Poliţia! Însă va putea fi astfel identificat”, a spus o femeie.

Însă, fiul victimei a spus că nu are nici o legătură cu acest eveniment şi că nici nu ştie dacă este adevărat. Cert este că acesta şi-a dus mama la Medicina Legală şi apoi a mers şi la Secţie 5 Poliţie pentru a depune plângere. Însă, de menţionat este faptul că acest comportament la care au apelat persoanele ce l-au susţinut pe Cosmin şi pe mama acestuia (care au menţionat că au căutat agresorul, depistat şi i-au aplicat o corecţie) nu este în conformitate cu legea.

Ori de câte ori există vreo problemă, vreun eveniment nefericit, primul lucru pe care trebuie să-l faceţi este să apelaţi numărul unic de urgenţă 112 sau să mergeţi la Poliţie. În caz contrar, faptele ar putea degenera şi, chiar dacă aţi vrut să ajutaţi, vă puteţi trezi în rolul de acuzat.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367