REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.2° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
21.2° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

O femeie a intrat cu MAȘINA în COPAC din pricina unui microbuz care nu se lăsa DEPĂȘIT!

O femeie a intrat cu MAȘINA în COPAC din pricina unui microbuz care nu se lăsa DEPĂȘIT!

Replica API 6 noiembrie 2019 | 00:43 501

un bărbat în vârstă de 62 de ani, marți, 5 noiembrie, în jurul orei 7.15, a condus un microbuz de transport călători (ruta Constanța – Hârșova) pe DJ 226, în afara localității Mihail Kogălniceanu, dinspre Mihail Kogălniceanu către Târgușor și, pe fondul nerespectării obligației celui care este depășit (să circule cât mai aproape de marginea din dreaptă a părții carosabile sau a benzii pe care se deplasează) acesta ar fi creat o stare de pericol pentru un autoturism, condus de o femeie, de 41 de ani, în timp ce aceasta ar fi efectuat manevra de depășire a microbuzului. Pentru a evita intrarea în coliziune laterală cu acesta, conducătoarea auto a virat către stânga, unde a intrat pe acostament, ulterior pierzând controlul direcției și intrând în coliziune cu un copac.

foto: arhivă

Între cele 2 vehicule nu a existat o coliziune, iar după producerea evenimentului, conducătorul microbuzului nu a oprit și și-a continuat deplasarea. Acesta a fost depistat de polițiști în localitatea Saraiu. În urma evenimentului rutier, a rezultat vătămarea corporală ușoară a femeii de 41 de ani. În cauză continuă cercetările!

L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
gigel, soferul nu a oprit pentru ca numara banii, sa stie cum imparte cu patronu ce ai fi vrut sa iasa de pe drum sa deoaseasca proasta
1
0
O fi gresit femeia ca s-a speriat degeaba, dar soferul microbuzului cand a vazut in oglinda retrovizoare accidentul, de ce nu a oprit ....? foarte probabil pentru ca se simtea cu musca pe caciula. Ghiuzel Sen ...lipsa ta de empatie pentru victima ma face sa-ti doresc sa fii victima unei situatii similare ... probabil ca de abia atunci vei fi mai atent ce prostii iti ies din gura ...
1
0
SOFERUL MICROBUZULUI CRED CA ERA USCATUL ALA DE SIGHI CARE NU POTI SA DAI CU PULA DE NASUL LUI
1
0
deaia e bine sa ai camera pe masina, te scoate din multe rahaturi din astea
3
0
Si gaborii si mai ales proprietara,care intre noi fie vorba,e o taranca proasta,pot sa-l suga pe soferul de maxi taxi.In lege nu scrie ca ai obligatia sa tragi pe dreapta cand vrea sa te depaseasca orice panarama.Cum nu a fost contact intre masini,soferul de maxi taxi o tine pe a lui ,cum ca mergea inainte si aia toti pot sa il suga ,si bineinteles ca o sa il suga si proasta care a scris articolul asta
6
6
masina un cotet si propietara o cotetara
9
19
Cred ca ma ta la volan e pericol boule
12
5
Daca avea viteza maxima nu cred ca se mai pune problema ca nu se lasa depasit. Si normal ca o avea. Baba cred ca a intrat ca tolomaca la ambitie si acum cauta tap ispasitor. Probabil nu are camera pe masina sa dovedeasca cele afirmate.
9
18
soferii de microbuze sunt un pericol in trafic. multi nu te lasa sa depasesti, opresc brus in fata ta pt a lasa sau lu vreun pasager, opresc pe treceri de pietoni...circula dupa propiile reguli de circulatie.
40
2
Si daca a vazut ca ala este dobitoc si n-o lasa sa depaseasca de ce dracu' a mai insistat imbecila?
16
16
pe bune dar ce motor avea microbuzul de ferrari . Femeia la volan e pericol public
8
18
Asa afirma doamna, pentru asigurare. Care este realitatea?
14
11
Am intalnit trogloditi la volan care intra si franeaza brusc in fata ta. Noroc ca am avut franele bune.
17
1

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367