REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

O femeie a MURIT după ce a CĂZUT de la ETAJ: CURĂȚA GEAMURILE!

O femeie a MURIT după ce a CĂZUT de la ETAJ: CURĂȚA GEAMURILE!

Replica API 25 septembrie 2018 | 00:19 633

O femeie din Constanța și-a pierdut viața într-un mod teribil! Aceasta a căzut de la etajul apartamentului în care locuia, în timp ce curăța geamurile. Din păcate, în ciuda eforturilor cadrelor medicale, victimei i-a fost declarat decesul. Un caz asemănător a avut loc și în septembrie anul trecut, tot din pricina așa-zisei curățenii de toamnă.

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină, luni, 24 septembrie, pe strada Ștefan cel Mare din municipiul Constanța, în zona blocului M26, acolo unde o femeie a căzut de la etajul 3. Un echipaj SMURD C a ajuns la fața locului, găsind victima, în vârstă de 55 de ani, în stop cardio-respirator. I-au aplicat manevre de resuscitare, însă, din nefericire, nu s-a mai putut face nimic pentru ea, fiindu-i declarat decesul. Potrivit informațiilor noastre, femeia curăța geamurile iar la un moment dat s-a dezechilibrat și a căzut în gol! Cercetările continuă. Trupul neinsuflețit a fost depus la morgă în vederea efectuării necropsiei. Din păcate, nu este singurul caz de acest gen înregistrat la nivelul Constanței. Se pare că această curățenie de toamnă insistă să facă victime și spunem asta întrucât, și anul trecut, pe 10 septembrie, în zona City Park Mal, a avut loc o tragedie asemănătoare. Mai precis este vorba de blocul M4, situat pe bulevardul Tomis. O femeie, în vârstă de peste 50 de ani, a căzut de la etajul 7 al imobilului în timp ce ștergea geamurile. O altă femeie și-a pierdut viața în același mod pe strada București nr. 3. Aceasta s-a urcat pe un scăunel pentru a scutura o pătură și s-a dezechilibrat.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Eu stiu ca sugi pula fara sa te apleci.
1
1
Eu stiu una care a cazut in cap din pat cand era mica si acum a ajuns prim ministru. Sic!
7
3
prietene esti idiot? da- sunbt cazuri de oameni cazuti de la 3 care au scapat...sigur cu sechele...dar au scapat
0
0
Frazele nu mai e la moda.Bine andrei.
1
0
Doamne...ce popor prost...ma cac pe.voi.
3
3
SI DE ce SCRIETI asa, ca ANALFABETII ? FRAZELE scrise intr-o LIMBA ROMANA macar SEMI-decenta nu mai e la MODA ?
0
2
Nu compara parasutistul cu gospodina.Ala are echipament.Gospodina de 60 kg sau peste 60 odata plecata de la etaj 3 se duce ca sacul si de cele mai multe ori se cade pe spate sau in cap.Singurele situatii cand s-a scapat de la etajul 3 pe pamant au fost in cazul unor copii care unde s-a vazut legea gravitatiei datorita kilogramelor putine.
2
0
Jurnalistul nu a mai specificat ca femeia a sarit 3 etaje in sus si porma a cazut
7
0
asa...M4 are 4 etaje...autorul articolului...e ..obosit
6
1
s-a cazut in gol de la etajul 3 pe pamant...cu sau fara iarba...si s-a scapat...important e sa.nu fie.ciment....parasutistul de la tuzla cazut de la peste 70 m...pe pamant...a scapat
1
1
atat ca blocul M4 de la care a cazut anul trecut femeia de la etajul 7.....are doar 4 etaje...dar merge...copy-paste aiurea- jurnalist te numesti
7
1
Si daca era iarba verde ce? De la etajul 3 nu se scapa cu viata.
6
4
Imaginea este una sugestiva ca pe Stefan cel Mare nu este iarba verde decat pe o portiune unde nu sunt blocuri
2
1

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920