REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
7.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

O femeie a născut în hazna la Nicolae Bălcescu: credea că este constipată!

O femeie a născut în hazna la Nicolae Bălcescu: credea că este constipată!

Replica API 18 ianuarie 2018 | 00:05 442

Pompierii Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” au intervenit miercuri, 17 ianuarie, la un caz incredibil petrecut în localitatea constănțeană Nicolae Bălcescu. A fost vorba despre o intervenţie cu un nou-născut scăpat într-o hazna! Potrivit informaţiilor transmise salvatorilor, o femeie s-a dus la toaletă plângându-se că e constipată, moment în care a dat naștere copilului, care a căzut în hazna! Până când au ajuns pompierii şi cadrele medicale la faţa locului, s-a ţinut permanent legătura cu familia, prin telefon. Chiar familia a fost cea care a scos bebeluşul din hazna - de altfel, membrii familiei au auzit plânsetul bebeluşului. Tot prin telefon, oamenii au fost instruiţi cum să şteargă bebeluşul, aşa încât să fie în siguranţă.

Copilul a fost scos în viață din hazna la ora 11:25 și transportat la Spitalul Județean Constanța cu elicopterul SMURD.

Proaspăta mămică are 20 de ani și este necăsătorită. Aceasta a declarat medicilor că nu știe exact dacă a născut la termen. Noul născut este un băiețel. Membrii familiei nu ştiau că tânăra este însărcinată.

Povestea din spatele nașterii: fata a ascuns sarcina

Tânăra de 20 de ani a avut o relație cu un băiat vara trecută, din care a rămas însărcinată. A ascuns sarcina de părinții ei de teamă. În cursul zilei de miercuri s-a plâns familiei că o doare spatele, iar mama acesteia i-a pregătit un ceai. Ulterior, tânăra s-a dus la toaleta din curte și a ejectat nou născutul. Fata a ieșit de la toaletă, iar după ea a intrat cumnatul acesteia, care a auzit zgomote din hazna. Inițial, a crezut că este vorba de un cățel. Mama fetei a venit și ea să vadă ce se întâmplă. Când și-au dat seama despre ce este vorba au spart haznaua și au scos copilul. Apoi, au sunat la 112, iar mama fetei a stat în permanență în telefon cu doctorul pentru a primi informații și sfaturi cum să procedeze mai departe. Familia a curățat copilul și l-au încălzit până la venirea cadrelor medicale, care au preluat pruncul la spital. Deşi s-a speculat că medicii ajunşi cu elicopterul nu au avut incubator, reprezentanţii ISU Dobrogea au precizat că incubator a existat şi că bebeluşul a fost transportat în folie termoizolantă doar de la casă până la aparatul de zbor.

De precizat că în acest caz s-a sesizat şi Poliţia, care face cercetări.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa ne chemi la botez
0
0
Animalele astea de la tara au medici de familie. Medici care fac greva pt marirea salariilor lor. Ar trebui sa le taie salariile pt ca multi nu-si vad pacientii niciodata. Ei nu vad pacientii inscrisi pe liste, nu afla de depresia pacientilor lor decat dupa ce li se sinucid pacientii, nu le pasa de oameni. E de fapt malpraxis
0
1
Este o localitate traversata de drumul European E60 ... Deci un eventual investiror ar putea sa amenajeze un muzeu in zona latrinei unde tiganca a cacat puradelu si hop ... imediat SMURD-ul , din banii contribuabililor a trimis elicopterul ....
1
0
Taranii dracu...nu va mai reproduceti maaaa
3
0
E machidoanca
1
1
a unblat draga MIHAELA am un sfat teai intrebat vreo data cine este tata la copil sa iti fie rusine inputito ai fost in stare sa despati case de oameni pentru ati acoperi sarcina mai bn recunosteai ca esti insarcinata si ne dadeai noua bebelus
2
2
Elena udrea : vizitati gradina carpatilor! Frunza ca brand!Atractie pt turisti e asta cu fataciunea in wc! Asta e brand de tara! Sa vina turistii sa vada gradina zoo fara gard de protectie cu salbaticiunile fatatoare pe unde apuca.
3
2
Este vorba de o ciora,cumva?
10
1
Dar cordon ombilical???? Aia nu a vazut ca din ea iese ceva??????
14
1
Iata unde duce lipsa educatiei si implicit a comunicarii.Nu trebuie sa ne miram, face parte din realitatea romaneasca.Asa ajung copii abandonati , crescuti pe unde s-o gasi, pierduti de societate si victime ale sistemului.
19
2
L-a umplut de noroc de la nastere
24
4
Da coordon ombilical, copilul ala nu avea?
17
1
Voi astia frustrati nu mai comentati aiurea ! Stiu o femeie care avea solduri late si a avut dilatatie maxima si era sa o scape pe colega mea in bazinul de la wc ! Fata asta a avut ghinionul sa isi faca nevoile in curte ! Nu e de ras ! Bebele e norocos, sa fie sanatos! Oroarea e ca s-au nascut si specimene frustrate care comenteaza aiurea ! Nu aveti o viata frumoasa se pare!
11
10
Va dati seama cat noroc va avea copilul asta?
25
2
Asta a fatat nu a nascut
19
2
Cum sa nu simti,durerile nasterii,care sunt insuportabile,si difera de oricare alta durere,inseamna ca e o taranca proasta si inconstienta!Scuze dar nu am gasit alte cuvinte!
33
2
Astea sunt animalele care se inmultesc si voteaza in tara asta!
50
6
Daca asa ceva se intampla in anul 2018 , nu mai are rost sa comentam ce se intampla cu Romania ! Pacat ! Ne-au adus la stadiul de animale !
41
3

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614