REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.5° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.5° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

O femeie a protestat faţă de violurile comise de soldaţii ruşi în Ucraina pe covorul roşu de la Cannes

O femeie a protestat faţă de violurile comise de soldaţii ruşi în Ucraina pe covorul roşu de la Cannes

Replica API 21 mai 2022 | 00:00 629

O femeie a apărut vineri pe covorul roşu de la Cannes şi s-a dezbrăcat în semn de protest faţă de violurile comise de soldaţii ruşi în Ucraina, informează site-ul France24.com şi AFP.

Purtând doar lenjerie pătată cu vopsea de culoare roşie şi având trupul pictat în culorile drapelului ucrainean, pe care se putea citi mesajul "Nu ne mai violaţi", femeia a scandat şi a pozat pentru fotografi, înainte de a fi îndepărtată imediat de agenţii de pază.

Protestul a avut loc în timp ce pe covorul roşu de la Cannes defilau staruri ca Tilda Swinton şi Idris Elba, venite să asiste la premiera filmului "Three Thousand Years of Longing", de George Miller.

Acţiunea nu a fost încă revendicată, potrivit AFP.

Parlamentul European a condamnat la începutul lunii mai utilizarea violenţei sexuale ca "armă de război" în Ucraina şi a cerut ţărilor care găzduiesc femei care fug din această ţară să le ofere acestora acces la asistenţă ginecologică, contracepţie şi avort.

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a declarat în luna aprilie că au fost primite rapoarte despre "sute de cazuri de viol" în zonele ocupate anterior de trupele ruse, inclusiv despre agresiuni sexuale asupra minorilor, scrie agerpres.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
pentru ca nu a vru-o nimeni
1
0
Asa au facut si in Romania ,parintilor si bunicilor nostri!Uitati va la animale si luati aminte cum se salveaza cum se ajuta, cum isi ingrijesc puii,cum simt primejdia si isi anunta semenii!Secaturile bolsevice n au fost judecati la un tribunal international ca nazistii1Sper sa vina ziua sa plateasca pentru toate crimele, violurile, minciunile si hotiile la care au fost supusi oameni nevinovati
1
0
... cate violuri au comis ???
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614