REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
18.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

O femeie care-și plimba câinele în parcul Tăbăcărie, AMENDATĂ de Poliția Locală

O femeie care-și plimba câinele în parcul Tăbăcărie, AMENDATĂ de Poliția Locală

Replica API 4 aprilie 2018 | 00:17 781

Rottweiler

Rottweiler

O femeie a fost amendată, la Constanța! Mai exact, la data de 2.04.2018, a fost identificată proprietara unui câine de talie mare, rasa Rottweiler care însoțea animalul în parcul Tăbăcarie, câinele neavând botniță și nefiind declarat la secția de poliție competentă teritorial. Deținătorul legal al patrupedului a fost sancționat contravențional cu suma de 500 lei pentru neîndeplinirea obligației de a depune la secția de poliție în a cărei rază este situat imobilul în care este deținut câinele o adeverință în fotocopie, eliberată de Asociația Chinologică Română, așa cum este stipulat în dispozițiile O.U.G nr.55/2002 privind regimul de deținere a câinlor periculoși sau agresivi. ”Pe această cale, aducem la cunoștița opiniei publice totodată că nerespectarea normelor legale privind plimbatul câinilor fără lesă pe drumurile publice, în parcuri și alte spații/locuri publice, chiar însoțiți de stăpâni, cu excepția locurilor special amenajate, poate atrage răspunderea contravențională a însoțitorului patrupedului cu amendă de la 500-1.000 lei”, au anunțat reprezentanții Poliției Locale.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
In sfarsit se aplica legea....dar...din pacate...in acest parc sunt foarte multe exemplare de acest gen...care devin violente in atitudine si in limbaj cand li se atrage atentia... Cu o floare nu se face primavara.... Acolo ar trebui sa existe in permanenta o echipa a Politiei Locale !!!
0
0
Impuscati cainii, violati stapanii
1
0
cetatean, esti un idiot
0
5
pampers, lesa si botnita la javre. ori te conformezi ori ti.l ti acasa.
10
2
tie si mamei tale ! AMENZI MARI TUTUROR CE LOR CE IES CU CAINI CU TALIE IN LOCURI PUBLICE , FARA BOTNITA . DACA NU VA TREBUI SA PURTAM PISTOL , FIE SI CU BILE , SAU CU ELECTROSOCURI
5
2
Executia sau deportarea cainilor din guvernele postdecembriste ca prioritate in Romania ! Inclusiv deportarea naparcilor care sug Romania de bani si bogatii !
5
0
daca nu mai merge cu cainele prin parc....o sa iesim pe plaja!!!!!! nu?
2
5
Un caine mare face un kk mare, deci merita amenda mare. Ce e aia 500 ron amenda? Daca circuli cu masina neinmatriculata, te aresteaza !
9
1
sa ii amendeze pe toti! sa ii amendeze si pt ca se kk prin tot parcu! e plin de caini de talie mare care sunt plimbati de stapanii lor fara lesa si botnita! si eu am caine de talie mare si nu ma duc cu el in parc sa il plimb ca daca ii dau drumu face prapad
9
2
Doamna cred ca face sex cu cainele..
5
7
Chiar ma bucur...
15
0
Punga lopata
16
0
Moarte plozilor dezlegati de parinti ce zgarie masini. Sa ii loveasca o dacie
4
21
Cand o sa fie facute locuri special amenajate pentru caini, atunci sa comentezi, pana atunci, copii sa nu se mai apropie de caini si sa ii intarate .
11
23
sa muste tantalai ca tine
7
7
un animal de aceasta talie este mult mai docil si mai inteligent decat o javra din aceea mica ce lasa cacati prin iarba si apoi latra la el aiurea. Cacati pe care stapanii nu ii aduna.
6
22
...de ce trebuie sa aiba un astfel de caine ? De ce il tine ? Pentru ce ?
16
4
Corect! De data asta si-au facut treaba!
23
1
Foarte bine sa isi tina javrele acasa
27
5
Aplicati legea crescatorilor de caini.
18
1
E prea mare amenda in comparatie cu cei care macelaresc sau omoara bietele necunantatoare .Legi de rahat!
8
28
Aveau tot dreptul sa faca acest lucru. Aceasta potaie trebuie sa aiba botnita si in niciun caz sa se plimbe prin parc pe langa copii. Ar trebui sa-i vada si sa-i amendeze si pe cei care nu strang mizeria dupa caini...
45
2
bravo bravo bravo
42
4
Amenda si pentru cei care nu curata caca de la catei.
54
2

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367