REPLICA ONLINE CONSTANTA

3.7° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
3.7° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

O femeie care stă în Tomis Nord şi-a ÎNREGISTRAT soţul în timp ce o ameninţa şi l-a acţionat în instanţă

O femeie care stă în Tomis Nord şi-a ÎNREGISTRAT soţul în timp ce o ameninţa şi l-a acţionat în instanţă

Replica API 17 octombrie 2018 | 00:00 12555

Ordin de protecţie

Ordin de protecţie

sursa foto abc.net.au

O femeie din Constanța a depus cerere în instanță cu privire la un ordin de protecție împotriva soțului. Aceasta a relatat că a trăit un episod care a băgat-o în sperieți, motiv pentru care a plecat de la domiciliu. Ea a depus la instanță și o înregistrare ambientală.

Scandalul ar fi avut loc în septembrie anul curent, când bărbatul ar fi provocat un scandal monstru, la domiciliu, acolo unde se afla și copilul minor al cuplului. Acesta se afla sub influența băuturilor alcoolice și i-a adresat soției injurii, dar și amenințări cu moartea. La scurt timp, ea a plecat de la domiciliu, la locuința părinților, situată în Tomis Nord, însă era speriată întucât bărbatul ar fi putut veni oricând. Întrebați de judecător dacă s-au gândit la divorț, ei au precizat că nu și chiar au dat de înțeles că nu este exclusă o împăcare.

Pârâtul și-a recunoscut fapta, precizând că regretă ce s-a întâmplat și promițând că nu va mai face așa ceva pe viitor. Totodată, magistrații au analizat înregistrarea depusă și au constat că de față era și copilul, care plângea în timp ce tatăl țipa și îi amenința mama.

Astfel, magistrații au decis: "Admite cererea formulată de reclamantă. Emite prezentul ordin de protecție pentru o perioada de 2 luni de la data pronunțării hotărârii, fără somație sau trecerea unui termen, în sensul că dispune: obligă pârâtul să păstreze distanța minimă de 50 m față de reclamantă, față de minoră și părinții reclamantei, precum și față de locuința familiei, din municipiul Constanța, șoseaua Tulcea.

Interzice pârâtului să contacteze reclamanta, inclusiv telefonic, prin corespondență sau în orice alt mod. Onorariul avocatului desemnat pentru acordarea asistenței judiciare gratuite pârâtului, în cuantum de 260 lei, se va plăti din fondurile Ministerului Justiției către Baroul Constanța”, potrivit minutei judecătorești.

LILIANA CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
UNDE SUNT PROSTII DE HASTAGIENI SI PRO TV CARE SUSTINEAU CA PROBELE AUDIO VIDEO NU SUNT RECUNOSCUTE IN INSTANTA ?Si culmea nici nu sunt integistrari profesionale Bai jigodii care tot bagati batul prin gard mai luati o pauza lunga.......
5
3
... Si cum o mai fute pe cumatra ? Femei stupide ! Nici nu divorteaza cand betivanu o bate , vrea doar sa il sperie ! Si suna ca disperatele de 10 ori pe noapte cand cand ala , beat , vrea sa-i bage pula in cur ca asa a vazut la tv ! Si ele fac pe inocentele , o vor in cur si gat doar de la vecinu' !
10
5

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920