REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
17.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

O femeie din Constanţa a fost BĂTUTĂ Şi VIOLATĂ de amicul ex-poliţist

O femeie din Constanţa a fost BĂTUTĂ Şi VIOLATĂ de amicul ex-poliţist

Replica API 17 martie 2015 | 23:45 952

Percheziţii la domiciliul lui Zagavii

Percheziţii la domiciliul lui Zagavii

Cristian Dan Zagavii

O tânără din Constanţa susţine că a trecut prin clipe de coşmar! Cătălina P., de 31 de ani, s-a prezentat la Poliţie, susţinând că a fost bătută şi violată de un individ, pe care îl cunoştea. Este vorba despre Cristian Dan Zagavii, fost poliţist, la domiciliul căruia a avut loc o percheziţie! Menţionăm că femeia a fost invitată la bărbat acasă, după o noapte petrecută în club, însă acolo ar fi refuzat să întreţină relaţii sexuale, de unde şi tot scandalul iscat.

La sediul Poliţiei Municipiului Constanţa, în ziua de 13.03.2015, s-a prezentat o femeie în vârstă de 31 de ani, respectiv Cătălina P., domiciliată în municipiul Constanţa, în cartierul Tomis Nord, care a reclamat faptul că, în dimineaţa zilei de 13.03.2015, în intervalul orar 07.00 – 10.00, a fost constrânsă prin ameninţare cu acte de violenţă, prin lovire şi imobilizare să întreţină raporturi sexuale de către un bărbat, pe care îl cunoaşte sub numele de Cristi. Cei doi se cunoşteau de ceva vreme, de unde şi fotografiile postate pe Facebook, în care apăreau împreună. Ultima este postată pe 14 martie însă, cel mai probabil, este făcută în noaptea de 12 spre 13, unde sunt relaxaţi şi dansează împreună. Potrivit anchetatorilor, după petrecere, a fost invitată acasă la bărbat, în zona Casei de Cultură, la Rapsodia, ea acceptând, numai că a refuzat să întreţină relaţii sexuale cu el, acesta enervându-se, lovind-o şi violând-o. În cauză, Judecătoria Constanţa a emis mandat de percheziţie domiciliară în data de 14.03.2015, astfel că în aceeaşi zi poliţiştii BIC, cu sprijinul luptătorilor SAS, au efectuat o percheziţie domiciliară la locuinţa lui Cristian Dan Zagavii, ocazie cu care a fost identificat şi, din locuinţa acestuia, s-au ridicat mai multe bunuri de interes. Individul a dobândit calitatea de inculpat pentru săvârşirea infracţiunii de viol, iar faţă de acesta a fost luată măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 ore de către organele de urmărire penală, la data de 15.03.2015, Judecătoria Constanţa a dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 zile. Cercetările continuă de către poliţiştii BIC sub aspectul infracţiunii de viol. Menţionăm că victima are o fetiţă minoră, pe când Cristian Dan Zagavii este vicepreşedinte la o societate de transport mărfuri şi persoane, respectiv Real Speed Logistic. El se învârte în cercuri de persoane cu bani, fiind prieten cu patronii unor cunoscute localuri din Constanţa. Potrivit surselor noastre, victima făcea parte din acelaşi cerc de prieteni. Totodată, menţionăm că individul este fost poliţist, cunoscut cu antecedente penale, el fiind condamnat cu suspendare pentru infracţiuni informatice şi fiind reclamat de două ori pentru viol.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218