REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

O femeie din Constanța stă într-un cort la marginea pădurii din Brașov și se ASCUNDE de oameni!

O femeie din Constanța stă într-un cort la marginea pădurii din Brașov și se ASCUNDE de oameni!

Replica API 10 decembrie 2019 | 00:32 328

O femeie locuiește de circa trei luni într-un cort montat la marginea pădurii din Brașov. În tot acest timp nu a vorbit cu nimeni și oamenii din zonă nu știu nimic despre cine este sau ce face acolo, potrivit libertatea.ro.

Se pare că oamenii din zona respectivă au observat un cort argintiu montat la marginea pădurii în urmă cu câteva luni. Ulterior, aceștia au văzut că acolo stă o femeie înaltă, slabă, cu părul lung, care se gospodărea, spăla rufe.. Au încercat să o abordeze, să vadă ce este cu ea, mai ales că suntem în anotimpul rece și nu ar putea trece în aceste condiții peste iarnă. Însă, de fiecare dată ea fugea și se ascundea în tufe. "Ca și cum ar fi o sălbatică", au spus locuitorii care au încercat să stea de vorbă cu ea. Prin urmare, a fost anunțată Poliția, care au identificat-o. Este vorba despre o femeie în vârstă de 45 de ani, care este din Constanța.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
E doamna mama lu Fagadau, se pregateste pt austeritate dupa ce intra spagaru la puscarie.
4
2
bai sa fie numai avem paduri in c-ta nici cat sa-si puna cortul femeia asta care atrebuit sa pribegeasca pana la brasov ca sa faca treaba asta,spagoveanu si haita lui de hoti au furat tot
8
2
Ba prostilor, voi nu ati citit ca a fost identificata de politie ? Asa neatenti sunteti cand cititi ?
3
0
Aceasta problema o va rezolva ursii ...politia nu are ce face ...
5
2
Este masa lui Faruk
9
0
Femeia e nevasta lui Fagadau, a fugit cu banii din spaga sa-i ascunda in munti !
18
3
ca pesedeii au inghitit muia cu cacat si la Constanta hotul fagadau e pe duca la Poarta Alba.
17
4
se numeste cristina cruceru . are 40 de ani nu 45 . a plecat in marea britane apoi cipru apoi spania . aici a lucrat in domeniu bancar la abene amro sau erbs . am fost clenta ei la banca o stiu bine . e bagaboanta rau de tot . se duce cu primu care are bani . acu sa intors din spania si e moarta de foame si no mai baga nimenea in seama ca e panarama . geaba le e mila la lume de ea ca nu merita .
13
13
parca numai ea a ramas fara casa, sunt multi care au fost evacuati, si ce sa faca, unii au ramas pe drumuri in Constana si altii au mers in alte parti ca sa nu-i mai cunoasca nimeni, caci e greu sa suporti umilinta altora pt ca ai ramas pe drumuri
12
3
PAI DACA NU VORBESTE CU NIMENI SI ESTE SALBATICA DE UNDE STITI CA E DIN CONSTANTA? DE UNDE SE ALIMENTEAZA ? DE UNDE IA APA SA SPELE? CEVA CIUDAT CU STIREA VOASTRA....
9
4
la ce fel de societate de cacat avem in constanta o inteleg. Sigur a afectat o mizeria umana constanteana, barfele, fitele de 2 lei, vorbele pe la spate, lipsa de caracter a oamenilor etc. O inteleg!
24
3
asa o sa ajunga stiu eu cine, si bine fac ca nu spun , ziceti voi!
7
1
Sunt slugile si votantii lui iohanis. Ura si dispret pentru oameni si valori. Deseuri nonumane asta sunteti. Ratati si cretinizati de facebook.
10
25
scursurilor umane nu va e rusine sa vorbiti asa de oameni cu probleme chiar nu sunteti normali
24
1
DE FAGABOU
12
5
Fiti ba si voi mai sensibili, poate a patit ceva, trebuie ajutata, e si femeie. Astia de mai jos, dupa cum scrieti sunteti niste badarani.
31
1
si de unde stiti ca e din constanta? are tricou cu mazare?
14
9
S-a speriat de Iohannis si de Orban
12
20
In mod sigur nu are mintea in regula.
17
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218