REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.6° ConstanÈ›a Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.6° ConstanÈ›a Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

O femeie din Constanţa susţine că a fost la un pas de avort după ce a fost AGRESATĂ pe stradă!

O femeie din Constanţa susţine că a fost la un pas de avort după ce a fost AGRESATĂ pe stradă!

Replica API 27 ianuarie 2016 | 11:34 364

foto: abcnews.go.com

O femeie din Constanţa, Elena N., însărcinată în 11 săptămâni, susţine că a trecut prin clipe de coşmar luna aceasta, după ce a fost acostată pe stradă, în timp ce se afla cu soţul ei, de către mai mulţi indivizi, printre care s-ar afla şi un student la Facultatea de Medicină. Aceasta a relatat şi faptul că poliţiştii au ajuns la faţa locului şi au declanşat cercetările.

Potrivit Elenei, nefericitul eveniment s-a petrecut în municipiul Constanţa, la cap de linie 102, în zona restaurantului Reyna. "Pe data de 13.01.2016, am ajuns în spital, gravidă fiind în 11 săptămâni, ca urmare unei agresiuni asupra mea şi a soţului meu, de către un individ de sex masculin, culoare neagră, naţionalitate nigeriană. Era o zi frumoasă şi obişnuită, mi-am luat cei doi câini, i-am urcat în maşină, un Matiz, şi pornesc spre locul de muncă al soţului meu. La nici 40 de minute intrăm pe străduţa unde ne avem domiciliul şi observăm că o persoană de sex masculin, culoare neagră, stătea efectiv în mijlocul aleii, efectiv nepermiţându-mi să trec cu maşina şi încă 2 persoane de acelaşi sex şi aceeaşi culoare dar rezemaţi de o maşină parcată. Observând că nu intenţionează să se dea din drum, am claxonat, acest lucru enervându-l pe individ şi spărgându-mi geamul lateral dreapta spate al maşinii", a relatat femeia pe reţelele de socializare. Din câte se pare, acesta ar fi fost momentul în care a izbucnit conflictul. Soţul s-a dat jos din autoturism şi spiritele s-au încins.

"Soţul a coborât din maşină să îi ceară socoteală, dar nu a apucat. A fost direct lovit de către acel individ. Am coborât din maşină şi a venit spre mine să mă lovească, timp în care eu am ţipat că sunt gravidă şi să se abţină. Nu a contat pentru el şi când a vrut să mă lovească, s-a băgat soţul în faţă şi a primit un pumn în zona coastelor. Am pus repede mâna pe telefon şi am sunat la 112, relatam şi îi rugăm să trimită poliţia pentru că cei 2 indivizi ce erau cu acel agresor efectiv îl ţineau pe soţul meu şi acela îl mai lovea când apuca. Individul s-a enervat că am sunat la poliţie şi făcea mai urât şi s-a mai dat o dată spre mine, m-a înjurat şi mi-a arătat degetul din mijloc. Mi s-a făcut rău, m-am sprjinit de maşină şi cei 3 au vrut să fugă. Soţul s-a dus să îi aducă înapoi şi eu iar am sunat la poliţie. Când a auzit că vorbesc cu poliţia, agresorul iar s-a întors, însă de această dată pentru că venise un taxi şi s-a urcat repede pe bancheta din spate şi a tras uşa. Soţul s-a dus şi a deschis portiera să nu plece, motiv pentru care şoferul taxiului a coborât, iar soţul meu i-a relatat pe scurt ce ne-a făcut, moment în care a văzut şi dumnealui în ce hal arată maşina Apoi a venit şi poliţia...", a continuat să relateze Elena. Conflictul a fost stins, oamenii legii au declanşat cercetările, însă presupusa victimă a ajuns la spital, unde a stat internată ceva timp şi a fost la un pas de a-şi pierde copilul. Totodată, Elena a precizat şi faptul că agresorul este student la Medicină. "Am fost oprită pentru internare cu diagnosticul iminenţă de avort. Stiţi cum este? eEste groaznic..., să îi auzi inimioara, sa iti vezi minunea şi sa ţi se spuna că..., nu am cuvinte. Au fost zile în care nu m-am putut mişca din pat. Acum sunt bine. Au trecut două săptămâni de când stau la pat şi voi depune şi eu plângere. Mâine am iar programare la medic şi sper să-mi spună că puiul meu e bine", a încheiat femeia.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614