REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
12.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

O femeie din Eforie, TERORIZATĂ de SOŢUL VIOLENT!

O femeie din Eforie, TERORIZATĂ de SOŢUL VIOLENT!

Replica API 13 septembrie 2020 | 23:00 1758

O femeie din Eforie Nord s-a săturat de violenţele verbale şi fizice pe care soţul le exercita împotriva ei şi a cerut emiterea unui ordin de protecţie împotriva lui. Cu toate că violenţele au loc de circa 2 ani de zile, G.T. s-au acutizat de când cei doi soţi s-au întors din Marea Britanie unde sunt reguli mai stricte și unde, din cauza violenţelor, riscau să le fie luaţi copiii.

Soţul a aruncat cu o scrumieră în G.T.

Cei doi soţi locuiesc, împreună cu cei doi copii minori şi cu mama lui G.T., într-un imobil din Eforie Nord. G.T. susţine că soţul său este violent fizic şi verbal cu toţi membrii familiei de circa 2 ani de zile. De asemenea, aceasta menţionează că are doi copii minori și nu are cu ce să-i întrețină întrucât nu are acces la veniturile sale realizate din muncă, acestea fiind luate de soţ. Ultima altercaţie a avut loc în urmă cu cîteva zile atunci când soţul a aruncat cu o scrumieră în ea, iar apoi cu o pisică. Îi este teamă pentru viata ei și pentru mamă. Soţul a venit să-i ia copilul cu forţa, mama a căzut si au chemat salvarea și, între timp a venit poliţia. Politia a trimis-o să facă acţiune în instanţă. Solicită emiterea ordinului de protectie pe perioadă maximă, iar soţul să nu se apropie de ea si copii. Acum nu are loc de muncă, a avut în Anglia.

Ce a spus instanţa

Instanța a reținut și existența caracterului actual al acestora, actele de violență antemenționate producându-se inclusiv acum câteva zile, pericolul reprezentat de acestea la adresa integrității psihice a reclamantei, fiind necesară intervenția autorităților, a unui negociator și finalizându-se cu încătușarea pârâtului si conducerea acestuia la sediul poliției. Astfel, instanța a constatat că pârâtul reprezintă un real pericol pentru familie.

Instanţa a hotărât emiterea unui ordin de protecţie pentru o perioadă de şase luni şi a dispus: evacuarea pârâtului din locuinţa comună a părţilor şi obligarea acestuia la păstrarea unei distanţe minime de 200 de metri.

V.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Si nevasta-mea facea pe smardoaica cu toate pana ia spart una fata si a duso la vitrina in Germania
0
0
A drk curva, daca prostu n a mai castigat bani in UK, afara cu el din casa. Macar trebuia s o buleasca bine si pe soacra sa.
1
4
Esti dat afara din propria casa de doua curve , una pe care o stii deja....si a doua , statul romnan !
2
4
Sunt si unele disperate dupa bani care-si fac conturi ascunse. Si-o merita cu prisosinta
3
3

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218