REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

O femeie, PERICOL PUBLIC, a fost internată la SĂPOCA

O femeie, PERICOL PUBLIC, a fost internată la SĂPOCA

Replica API 9 noiembrie 2020 | 00:00 8648

O constănțeancă a ajuns la Spitalul de Psihiatrie Săpoca, după ce a depus sute de plângeri penale împotriva organelor de poliție, a medicilor, a angajaților Primăriei, a vecinilor din bloc și nu numai. Fiind considerată un pericol public, aceasta a fost internată în spitalul de Psihiatrie de la Buzău pe perioadă nedeterminată… până la vindecare. Menționăm că a fost implicată în mai multe conflicte.

sursa foto: Evenimentul Zilei

O femeie din municipiul Constanța a ajuns să fie internată după ce a agasat oamenii legii cu sute de reclamații și plângeri penale, pe motiv că toți sunt împotriva ei și numai ea știe adevărul. Pe numele acesteia, Judecătoria Constanța a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța și a dispus internarea medicală provizorie nevoluntară a suspectei C. B., într-o unitate specializată de asistenţă medicală, mai exact Spitalul de Psihiatrie şi pentru Măsuri de Siguranţă Săpoca, din județul Buzău, până la însănătoşire sau până la o ameliorare care să înlăture starea de pericol ce a determinat luarea măsurii. Conform minutei judecătorești, dispoziția este una executorie. Astfel, din data de 05.11.2020, femeia a fost internată la spitalul de nebuni Săpoca pe termen nedeterminat… până la vindecare.

Oamenii legii o cunosc

Femeia, în vârstă de 47 de ani, se află în evidentele poliției prin faptul că „numita C.B. formulează sesizări și plângeri penale cu periodicitate, sesizând aspecte pe care nu le poate proba, reclamând în mod constant organele de cercetare penală, șefii unităților și subunităților de poliție, doar pentru că cei în cauză nu dau soluții favorabile acesteia, fapt ce duce la îngreunarea și chiar blocarea activităților desfășurate de către instituțiile menționate.”

De ce a ajuns această femeie să fie internată?

Aceasta a ajuns într-un spital de specialitate pentru că a depus sute de reclamații, plângeri penale și nu numai. “Abuzează de petiții: reclamații, plângeri penale, plângere împotriva soluțiilor în dosarele penale, procese civile, cereri de audiență adresată diverselor instituții (judecătorie, parchete, inclusiv DNA, Poliție, Consiliul Superior al Magistraturii, DSP, Colegiul Medicilor, spital, RADET Constanța), iar persoanele vizate sunt: magistrații, medici, polițiști, primarul municipiului Constanța, funcționari, membrii Asociației de Proprietari, vecini la bloc, alte persoane”, ne-a menționat o sursă.

Totodată, din informațiile noastre, tot această femeie ar fi acuzat mai mulți procurori că din pricina faptului că ea nu le-ar fi acceptat avansurile intime, aceștia i-ar fi deschis diverse dosare.

Andreea POPA

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Trist sa citesti comentariile, indiferent de cat de obositoare poate fi o persoana cu probleme psihice, ar fi curios de vazut cum v-ati descurca, oricare din voi care va bucurati de detentia ei, sa vad cum faceti fata unui spital de psihiatrie si modul in care esti tratat acolo. Nu e de ajuns ca avem o societate plina de ura si neintelegere fata de cei care sunt diferiti de noi, sa ne scapam de ei intr-un loc in care sunt tratati ca niste gunoaie pentru ca au deranjat, dar pentru criminali reali avem sentinte atat de usurele incat a doua zi sunt la terasa la bere cu prietenii. Serios, rusine..
0
0
Daca a-ti fii stat cu noi in bloc cu noi,poate ii plateati intretinerea si nu ati fi avut dosar pensl. Locatari sant dispusi sa faca troc,adica ne dati linistea de acum 20 ani si luati-o ddvoastra.
0
0
Chiar reprezenta un pericol. A irosit resursele institutiilor in mod inutil pentru a se verifica faptele imaginare reclamate de aceasta. Sesizarile ei erau aberante si nefondate.Timpul si resursele alocate verificarilor sesizarilor ei puteau fi folosite de functionari pentru rezolvarea problemelor reale ale cetatenilor. Daca i s-ar fi imputat cheltuieli judiciare pentru fiecare sesizare nereala facuta, ar fi ajuns sa plateasca miliarde, cu siguranta. Sa stea acolo pana va intelege ca nu poate sa isi bata joc de oameni, dupa bunul sau plac. A tracasat mii de oameni cu plangeri mincinoase.
4
0
Sunt vecina cu ea de bloc...din pacate. Crede ma, mai bine ca a ajuns inchisa, ne a facut zile fripte.
4
0
Bai, tampitilor care luati apararea nebunei respective, acdepus SUTE de plangeri penale si petitii..numarul acestor sesizari nu va spune nimic?!
14
4
Daca faci o sesizare care are ai o sustinere intemeiata,sa fi sigur ca nu te baga la nebuni...daca o cunosteati pe aceasta femeie,vedeati ca nu degeaba au bagat-o acolo
9
4
De ce pericol public, Replica? A agresat fizic pe cineva? Ca altii dau in cap si umbla liberi bine nersi!
13
9
Deci noi cetatenii daca facem sesizari vom fi internati cu forta la psihiatrie. Am trait sa o auzim si pe asta.
12
13
acum intelegem de ce nu prea functioneaza institutiile.Baga femeia asta petitii la spite.Ciudat si periculos mod de rezolvare ..S a mai auzit de astfel de practica si am crezut ca nu este adevarat...Omul care sufera o trauma vrea o rezolvare ,insista, A vazut o tara cum s au comportat partile vatamate in cazul Caracal.Care va fi raspunsul statului la astfel de dureri care nu benificiaza de sprijinul presei?Din miile de organizatii civice ,s o fi aplecat vreuna asupra acestui caz?
10
7
Ce urata exprimarea Spitalul de nebuni, rusine replica
9
2
Am scapat de BARZECU CATI
12
0
asa vom ajunge toti
14
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218