REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.9° Constanța Mie., 17 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6702
17.9° Constanța Miercuri, 17 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6702
 

O femeie s-a ales cu NASUL SPART după ce șoferul de maxi-taxi a pus FRÂNĂ brusc

O femeie s-a ales cu NASUL SPART după ce șoferul de maxi-taxi a pus FRÂNĂ brusc

Replica API 15 mai 2017 | 19:19 275

Semafoarele din zona Casei de Cultură nu au funcționat luni, 15 mai a.c., iar polițiștii rutieri s-au ocupat de dirijarea traficului. Însă, un mic accident a avut loc sub stricta lor supraveghere. Un microbuz care transportă persoane a pus frână bruscă vizavi de Casa de Cultură, iar o femeie, care se afla în picioare, s-a dezechilibrat și s-a lovit cu fața de lunetă. Din nefericire, femeia s-a ales cu piramida nazală spartă și a fost preluată de ambulanță.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
pe bai nene la 1 Ron vrei si aier conditionat sa vedem daca va mai urcati la 2,50 bilet se vaface de la 1 06 2017 sa va vedem atuncea vor merge pe scaune vor fi stati amenajate nu cui i se scoala face cu mana din boscheti vor dispare bosorogi cu carucioarele de cartofi va fi o legenda bosorogi nu mai au voie in maxi taxi merg cu RATC
0
0
Nu e normal,am mers destul de mult cu maxi taxi ca sa stiu ce e acolo.In lipsa de mijloc de transport care sa mearga pana in mamaia,eram nevoit sa iau maxi taxi ca sa ajung la serviciu.In cele mai multe cazuri,soferul vorbea la telefon,fuma si se baga intr-una in depasiri,oprea fortat la fiecare pasager care facea cu mana.Era un chin sa stai in picioare.Nu ne considera oameni,ci saci de cartofi pe care ii cara.cu cat mai multi cu atat mai profitabil.Conduc ca niste dementi si inghesuie oamenii.M-am urcat in statie,eram singurul care statea in picioare,si pana sa cobor,abia am avut loc sa ies.
0
0
TOTI STIU DE ACESTE PERICOLE , NIMENI NU IA MASURI RADICALE , ADICA AFARA MASINILE ....CASATE , RESPECTAREA NR DE PASAGERI . DACA AMENZILE NU VOR FI MAXIME , IAR CONTROALELE MULT MAI DESE . DE CE NIMENI NU IA MASURILE DURE DAR CORECTE ????????????
2
0
Eu nu va inteleg de ce tot injurati soferi si oamenij care detin maxi taxi"urile...este foarte simplu nu iti place cum arata, nu iti place cum merge nu te mai urca, foloseste RATC si in cateva luni firma se va desfinta...
4
0
Daca ati circula zilnic pe bulevardul Lapusneanu, veti observa cum idiotii, inconstientii si dobitocii de soferi de pe maxi taxi se iau la intrecere intre ei, fac vertingouri si taie fata altora. Sunt un pericol pentru trafic, bineinteles alaturi de taximetristii borati compusi din fosti puscariasi, analfabeti, pensionari si tigani manelari. De vina suntem noi ca toleram aceste animale si ii finantam folosindu-le serviciile. Ia renuntati la ei cateva luni si o sa vedeti ca vor disparea de pe piata.
6
0
Asa este in trafic, mai ales in cel constantean unde sunt multi prosti! Desi nu-i stimez deloc pe soferii de dube si microbuze in cazul de fata nu cred ca este vina soferului! Ce trebuia sa faca? Sa nu franeze si sa intre in vreo masina ca sa nu cada oaia???
7
0
sunt doi ghiorloi care se cred intelectuali,,destepti si prosti gramada.
3
2
Moartea pe roti.Merge cu masinile peste limita admisa de pasageri, nu respecta regurile de circulatie si au niste harburi de masini!AUTORITATILE CE FAC???
9
0
Toti cretinii conduc aceste microbuze. sa nu va mirati sa omoare oameni !
9
1
Toti tractoristii conduc acum maxitaxi
16
0
soferul nu are nici o vina vita din maxi taxi nu sa tinut de para de sustinere
4
7
Numai o proasta inutila care traieste degeaba nu este in stare sa se tina bine pe picioarele ei. Un om normal trebuie sa fie mereu pregatit pentru asa ceva in mijloacele de transport in comun dar ce sa te astepti de la niste bivolite care traiesc asistate. Nu mai are omul din ziua de azi DELOC capacitate fizica.
5
13
Franarea brusca e o masura de siguranta ptr pasageri si nu ar trebui sa sufere vatamari.E un caz nefericit si ptr sofer si ptr pasagera,dar soferul nu-i vinovat,poate a evitat ceva mult mai grav.In microbuze,barele de sprijin nu sunt usor de folosit.
14
4
ca oile, in picioare? parca erau niste legi plm de oaie
18
0

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369