REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.5° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.5° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

O fetiţă bolnavă de cancer are nevoie de ajutor!

O fetiţă bolnavă de cancer are nevoie de ajutor!

Replica API 12 iulie 2017 | 00:14 412

Naty Mihaela Păun este o fetiţă din Constanţa care se luptă pentru viaţă! A fost diagnosticată cu cancer şi foar ce a terminat şedinţele de radioterapie. Luni, micuţa va face un RMN, dar are în continuare nevoie de sprijin din partea oamenilor inimoşi. În prezent, Naty se află în Turcia, la o clinică, graţie ajutorului oferit de Fundaţia Salvează o Inimă.

Pe un grup de sprijin pentru micuţa Naty a fost postat următorul mesaj:

“Vrem sa aducem la cunostinta tuturor membrilor grupului, celor care au ramas alaturi de Naty MihaelaPaun, se roaga pentru ea si sustin acest ingeras de copil minunat si luptator ca astazi, a terminat cele 20 de sedinte de radioterapie si luni va urma sa i se faca RMN-ul! Micuta noastra se simte foarte bine, mananca, se joaca, doarme, este intr-o continua stare de energie, lucru foarte imbucurator pt ea, familia si pt noi cei care ii suntem alaturi. Familia ei, doreste prin aceasta postare sa va multumeasca tuturor care i-ati fost si ii sunteti alaturi. Nu in ultimul rand, dorim cu totii sa multumim Asociatiei Salveaza O Inima, oamenilor care sunt acolo, adevaratii ingeri pt persoanele bolnave si mii de multumiri si multa sanatate medicilor si personalului de la clinica Medical Park, ne plecam in fata lor, fara ei Naty ar fi fost un caz pierdut! Multumim inca odata din suflet tuturor pt prezenta aici pe grup, share-uri, sustinere morala. Fiecare membru este important, impreuna vom reusi sa rezistam pana la final pt Naty, un final care sunt convins ca va fi cu Happy End! Multa sanatate tuturor si vom reveni cu noi informatii imediat cum le vom avea!”.

Detalii:

https://www.facebook.com/groups/651280551747793/?fref=nf

Fundaţia care strânge donaţii:

https://www.facebook.com/groups/salveazaoinima/?fref=nf

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sa-i dea dumnezeu insanatosire, dar ajutor, nu ajutor ci o normalitate ca un guvern sa se aplece asupra sanatatii copiilor, sa aloce bani spitalelor. Ei nu au nimic in comun cu omul de rand. Sper sa fie ajutata si parintii sa se linisteasca
3
0
terminati cu rugatul si rugaciunile ca astea nu au vindecat vreodata pe nimeni nu mai fiti tampiti. vreti sa o ajutati atunci adunati bani si trimiteti sa o poata trata la o clinica buna
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367