REPLICA ONLINE CONSTANTA

27.2° Constanța Joi, 18 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6794
27.2° Constanța Joi, 18 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6794
 

O fetiță de 5 ani a rămas captivă într-o cabină de jocuri stradală

O fetiță de 5 ani a rămas captivă într-o cabină de jocuri stradală

Virgil STOIAN 23 iunie 2024 | 14:57 875

Incident neobișnuit în Slatina. O fetiță în vârstă de 5 ani, din Slatina, a rămas blocată într-o cabină de joc, fiind nevoie de intervenția pompierilor pentru a putea fi eliberată.

O fetita de 5 ani a ramas captiva intr-o cabina de jocuri stradala

Incidentul neobișnuit a avut loc duminică-dimineață, 23 iunie 2024, într-o zonă din municipiul Slatina în care sunt amplasate diverse jocuri care pot fi folosite sub supravegherea părinților.

O fetiță în vârstă de doar 5 ani a rămas blocată în cabina unuia dintre jocuri, fiind nevoie de intervenția pompierilor pentru a deschide ușa cabinei. Părinții au refuzat ca fetița să fie examinată medical, în urma celor întâmplate.

„Pompierii Detașamentului Slatina, cu o autospecială pentru descarcerare și un echipaj SMURD, au intervenit în municipiul Slatina, strada Independenței, zona Complexului comercial, pentru extragerea unui copil blocat într-o cutie a unui joc stradal.

Cu ajutorul accesoriilor din dotare, a fost asigurat accesul către minoră, în vârstă de 5 ani, care nu prezenta urme de traumă, iar părinții acesteia au refuzat examinarea medicală și transportul la spital”, menționează reprezentanții inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt.

În fotografii se observă că ușa cabinei de jocuri a fost deschisă forțat, cel mai probabil, pentru a putea fi eliberat copilul, în exploatarea normală a cabinei deschizându-se automat doar fereastra, atunci când sfoara jucăriei-surpriză este tăiată, astfel încât utilizatorul să-și poată ridica premiul, conform realitatea.net.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vânzare! Mini aparatul de aer condiționat portabil răcește, hidratează și reîmprospătează. Silențios și portabil, poate fi dus la serviciu sau la plajă, răcește perfect și rapid camera. Preț foarte frumos --> use.my/arctrum
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510