REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
14.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

O firmă care construieşte un zid celebru în judeţ nu şi-a mai plătit angajaţii din ianuarie!

O firmă care construieşte un zid celebru în judeţ nu şi-a mai plătit angajaţii din ianuarie!

Replica API 14 aprilie 2016 | 11:43 300

Reclamaţii la ITM

Reclamaţii la ITM

Sursa foto: mangalianews.ro

Neplata salariaţilor din România pare a fi un subiect tabu, iar oamenii nu pot face nimic decât să se lupte cum pot cu angajatorii. În această situaţie se află şi un constănţean care nu şi-a mai primit salariul pe lunile ianuarie şi februarie. Deşi a înaintat o plângere la ITM, nici până acum nu a primit răspuns. ADS Proiect International este firma în cauză care, conform lui Lucian Halașag, un fost angajat, nu a plătit salariile oamenilor pe lunile ianuarie şi februarie ale acestui an.

“Momentan, aștept răspunsul de la ITM. Ne încheiau contracte, dar nu le semnau. Dar că apar pe REVISAL și urmează să ne înmâneze un exemplar. Mi-a înmânat un exemplar, dar era neștampilat. Apărea doar numărul de înregistrare pe REVISAL.”, a declarat bărbatul. Fapt susținut și de soția acestuia. “A făcut plângere la ITM pe 21 martie și nici un raspuns. Acest patron nu a plătit mulți angajați, îi tot amână cu salariile”, a precizat femeia.

Funcția pe care bărbatul a ocupat-o a fost de inginer constructor, fapt aflat în contradictoriu cu domeniul de activitate al firmei și anume activități de consultanță în afaceri și management. “Eu unul am fost anagajat ca și inginer-constructor acolo, șef de șantier. Am lucrat pe aleea de promenadă, pe aleea Teilor și cu asfaltarea zonei carosabile.

Firma are ca domeniu de activitate construcțiile, așa se subînțelege.”, a precizat Lucian Halașag. Deși înființată în anul 2015, supriza acum vine. Începând cu data de 21 martie a.c., compania a intrat în insolvență, decizie luată chiar de Tribunalul Constanța. “Dispune deschiderea procedurii generale a insolvenţei faţă de debitoarea SC ADS PROIECT INTERNAŢIONAL S.R.L.”, se arată în minuta instanței.

Diana NEAŢĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367