REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.6° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.6° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

O firmă de produse bio va construi încă un bloc la Constanța: investește constant în imobiliare

O firmă de produse bio va construi încă un bloc la Constanța: investește constant în imobiliare

Replica API 7 martie 2018 | 00:00 470

Primăria Constanța a eliberat certificatul de urbanism pentru firma SC BIODAM SRL pentru „Contruire imobil S+P+4E cu parcare la subsol, spațiu comercial la parter, locuințe colective la etajele 1-4, împrejmuire lot și organizarea execuției lucrărilor”. Certificatul a fost eliberat la data de 6 martie și are valabilitate 24 de luni. Ce este interesant este faptul că firma respectivă se ocupă de producție și comercializare de produse ecologice.

Iată că agricultura eco poate fi profitabilă pentru unii, mai ales dacă este combinată şi cu investiţii imobiliare, iar firma BIODAM nu este la prima construcție. Blocul, care urmează a fi situat pe strada Atelierelor din Constanța, zonă centrală a municipiului, va avea la parter un spațiu comercial, iar cele patru etaje vor fi compuse din apartamente.

În vara anului 2017, mai precis în luna august, aceștia au primit certificatul de urbanism pentru construcția unui hotel de 4 etaje pe strada Griviței, nr. 40. Tot în aceeași lună a fost eliberat un certificat de urbanism și pentru construcția unui imobil cu locuințe colective pe Olteniei nr. 34.

Asociatul unic al firmei este Gigi Uda. SC BIODAM SRL este o companie românească, sediul social fiind în Tulcea, cu capital privat, activă în domeniul producerii, procesării și comerțului cu cereale, uleiuri și sroturi ecologice. A luat ființă în anul 2006 și se axează în principal pe comerțul cu materii prime și derivate brute ale lor, acestea aparținând în totalitate agriculturii ecologice: floarea soarelui ecologică; rapiță ecologică; grâu ecologic; porumb ecologic; mazăre ecologică; soia ecologică; orz ecologic, ulei ecologic din floarea soarelui presat la rece, brut sau winterizat, higholeic sau linoleic; ulei ecologic din rapiță presat la rece.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Blocuri fara locuri de parcare. In Compozitorilor, Bobescu colt cu Celibidache, exista un bloc cu 46 de apartamente care are parcarea declarata la 400 metri de amplasamentul blocului. Primaria nu are nici o problema.
10
0
Stop blocuri faceyi fabrici sa avem unde munci sa cumparam blocuri
6
0
se distruge orasul asta cu atatea constructii...o sa ajungem sa nu mai putem respira unii de altii....In loc sa faca la iesire din oras , ne inghesuie ca sardelele....
9
1
4 etaje cind Grivitei e strada cu case? tot asa cum au si demolat fara autorizatie?
9
0
Cine ein spte lor?De unde sunt banii negri?Afacerile sint pe rosu...Macke a dat spaga la make Decebal Fagadau?
10
3
Bv la ... ptr machedoni fara numar autorizatii ... de este mai safe sa iei de la ei parandaratul...poate , poate se face lumina si n Primaria Cta...
8
0
Pai aici merge smenul. Tori sunt cu Bot la prelegeri despre panselute.
7
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218