REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.2° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.2° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

O firmă din Constanţa se va ocupa de branșarea Cazinoului la utilități!

O firmă din Constanţa se va ocupa de branșarea Cazinoului la utilități!

Replica API 28 ianuarie 2022 | 00:26 4624

Lucrările la Cazinoul Constanța se desfășoară cu pași repezi. De curând, a fost atribuit contractul pentru serviciul de proiectare a lucrărilor de execuție branşamente alimentare cu apă și canalizare menajeră aferente Cazinoului. De aceste lucrări se va ocupa societatea Apă Canal Proiect SRL, din Constanța, câștigătoarea contractului.

Cazinoul din Constanța, unul dintre cele mai cunoscute vestigii din România, monument art-nouveau lăsat în paragină mai bine de 30 de ani, va reveni la viață. Pornite la începutul lui 2020, lucrările de reabilitare a simbolului constănțean continuă. De curând, Primăria Constanța a atribuit un contract ce vizează Cazinoul. Mai exact, este vorba de un contract de prestări servicii privind proiectarea obiectivului de investiţii "execuţie branşamente alimentare cu apă, canalizare menajeră, aferente imobilului Cazino Constanţa". Societatea care a câștigat contractual este Apa Canal Proiect SRL, administrată de Andrei Marius Iulian. Valoarea totală a contractului este de 6.000 lei fără TVA, în conformitate cu oferta financiară.

Care este obiectul contractului

Obiectul serviciului îl constituie achiziţionarea de către municipiul Constanţa a serviciului de proiectare a lucrărilor de execuție branşamente alimentare cu apă, canalizare menajeră – documentaţii pentru obţinere avize utilităţi: Aviz Tehnic de Racordare RAJA, energie electrică, Autorizaţie de branşament/racord de la administratorul drumului Confort Urban; proiect tehnic, verificare proiect și asistenţă tehnică.

Cât va dura acest serviciu

Conform contractului atribuit, serviciile vor fi derulate în trei faze, astfel: Faza I - 5 zile - Serviciul de proiectare documentaţii pentru obţinere avize si autorizaţii, de la data emiterii ordinului de începere, astfel: documentaţie pentru obţinere Aviz Tehnic de Racordare RAJA, plan de amplasare în zonă şi plan de situaţie; documentaţie pentru obţinere Aviz electricitate (E-Dobrogea Distribuţie SA); documentaţie în vederea obţinerii autorizaţiei pentru execuţia lucrărilor de branşament/racord executate pe domeniul public la infrastructura tehnico-edilitară existentă, din partea administratorul drumului Confort Urban; verificarea tehnică a documentaţiilor, întocmite la faza I; Faza II - 15 zile - Documentaţie tehnică pentru execuţie: - proiect tehnic de execuţie, conform Anexa 10 la HG 907/2016, -verificare tehnică a documentaţiei de execuţie. Se pot emite ordine de începere și ordine de sistare, dacă situaţia o impune. La predarea documentaţiilor se încheie procese verbale de predare-primire.

Cum va arăta Cazinoul după reabilitare

Faza III - Asistenţă tehnică din partea proiectantului: pe întreaga perioada de execuţie a lucrărilor, pana la data recepţiei la terminarea lucrărilor. Documentaţia pentru punerea in funcţiune a instalaţiei, la terminarea lucrărilor, este in sarcina proiectantului.

Date despre societatea Apa Canal Proiect SRL

Societatea Apă Canal Proiect SRL a fost înființată în anul 2017 și are sediul social strada Ion Andreescu nr. 28B. Obiectul de activitate este activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea. Unic administrator și asociat este Andrei Marius Iulian.

Andrei Marius Iulian

În anul fiscal 2020, societatea a raportat o cifră de afaceri de 384.752 lei, un profit net de – 15.718 lei, datorii de 111.543 lei și un număr de 4 angajați.

Captură listafirme.ro

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218