REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.7° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.7° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

O FIRMĂ din Galați încearcă să BLOCHEZE LICITAȚIA pentru servicii de audit la JANDARMI

O FIRMĂ din Galați încearcă să BLOCHEZE LICITAȚIA pentru servicii de audit la JANDARMI

Replica API 30 noiembrie 2020 | 00:00 1739

Recent, a fost semnat contractul de proiectare tehnică și execuţie lucrări în cadrul proiectului de finanțare cu fonduri europene nerambursabile „Creșterea performanței energetice a pavilionului comandamentului I.J.J. Constanța”.

Imobilul reprezintă pavilionul principal de la sediul instituției, aflat în proprietatea Statului Român și administrat de Ministerul Afacerilor Interne, prin Inspectoratul de Jandarmi Județean Constanţa. A fost organizată o licitaţie privind achiziţia directă în vederea atribuirii unui contract având ca obiect servicii de audit financiar în cadrul proiectului cu finanțare din fonduri europene nerambursabile. O societate din Galaţi încearcă blocarea licitaţiei, după ce a ofertă sa a fost exclusă de la procedură.

Pe 4 noiembrie, firma SC DBF Expert Audit SRL, din Galaţi a formulat contestaţie la Consiliul Naţional pentru Soluţionarea Contestaţiilor privind achiziția directă, organizată de Unitatea Militară 0406 Constanța, cu sediul pe Mircea cel Bătrân, nr. 108, în vederea atribuirii contractului având ca obiect Servicii de audit financiar încadrul proiectului cu finanțare din fonduri europene nerambursabile "Creșterea eficienței energetice la pavilionul 45.13.22 (Comandament) al Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța".

Conflictul TRANŞAT de Tribunalul Galaţi

Procedura a fost inițiată prin publicarea anunțului la 15.10.2020. Societatea din Galaţi a solicitat reevaluarea ofertei sale. Consiliul a decis că nu este competent pentru soluţionareaacestei cereri, aşa că a declinat competenţa Tribunalului Galaţi.

Proiectul Creșterea eficienței energetice la pavilionul 45.13.22 (Comandament) al Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța vizează reabilitarea termică a imobilului ce reprezintă pavilionul principal de la sediul Inspectoratului de Jandarmi Constanţa, modernizarea instalatiilor aferente obiectivului si utilizarea surselor regenerabile de energie) în vederea reducerii consumului de energie primară şi a emisiilor de CO2, asigurând totodată îmbunătăţirea confortului, sănătăţii şi siguranţei personalului care îşi desfăşoară activitatea în clădire. Valoarea totală a proiectului este de 6.262.524,49 lei, din care contribuția Uniunii Europene 4.161.574,98 lei, iar contribuția națională 2.100.949,51 lei.

DBF Expert Audit SRL este deţinută de Florin şi Daniela Manolescu şi are ca domeniu de activitate servicii de inregistrare a tranzacţiilor comerciale pentru firme sau alţii, pregătirea sau auditul conturilor financiare, examinarea conturilor şi certificarea acurateţii lor.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
hahahaha sper ca tia i luat in mweee un baston!!! mizerie hastagista!!
1
1
Aia care au masacrat poporul pe 10 August? Trupele de securitate, trebuie desfiintate!
1
2
S a dat toata lumea la placarea constructiilor cu polistiren ,dar in acest mod se cam ascunde starea constructiilor Inainte , mai vedeai o fisura ,sau cite o plachie de tencuiala care o luau la vale.In spatele acestor garduri vopsite frumos e posibil sa avem niste leoparzi ..Unul a construit cu o pseudofundatie si constructia s a inclinat rau , asa ca a mai indreptato din polistiren .
2
0
Ai prins jindarii ceva banuti si au pus-o de o mica golaneala ca sa prinda sefii lor avari un pic de cascaval. Cum sa achizitionezi servicii de audit cand in componenta MAI functioneaza Directia de Audit Public Intern? Contestatarul posibil stie mai multe sau poate afla despre posibila trucare a licitatiei si favorizarea celui care a castigat pentru acel traditional parandarat negociat din start.
3
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614