REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

O societate din Galaţi şi una din Teleorman se bat pe un contract cu Spitalul de Boli Infecţioase Constanţa

O societate din Galaţi şi una din Teleorman se bat pe un contract cu Spitalul de Boli Infecţioase Constanţa

Replica API 26 septembrie 2018 | 00:24 609

Se reia licitaţia!

Se reia licitaţia!

Firma-vedetă a Teleormanului, Europrotect Security SRL, râvnește la încă un contract cu statul! Un contract ce are o valoare cuprinsă între 16.500,00 si 297.000,00, pentru servicii de pază prestate timp de un an de zile. Concret, vorbim despre achiziția serviciilor de pază pentru Spitalul de Boli Infecțioase Constanța, respectiv 2 posturi fixe cu activitate în regim permanent:zilnic-program de 24 de ore inclusiv echipa de intervenție la nevoie. După derularea licitației, contractul a fost atribuit firmei S.C. Dialfa Security SRL din Galați, însă Europrotect Security SRL a reușit să anuleze rezultatul, unitatea spitalicească fiind nevoită să reia licitația.

Europrotect Security SRL a formulat contestație împotriva deciziei Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Constanța, în ceea ce privește atribuirea contractului de Servicii pază firmei S.C. Dialfa Security SRL. Firma nemulțumită a solicitat Consiliului Contestațiilor anularea adresei nr. 6945/25.07.2018, privind rezultatul procedurii de atribuire și a actelor subsecvente acesteia, referitoarea la declararea ca fiind câștigătoare a ofertei S.C. Dialfa Security SRL , obligarea autorității contractante la reevaluarea ofertei celei din urmă, în conformitate cu legislația în vigoare, obligarea autorității contractante la plata cheltuielilor ocazionate de formularea prezentei contestații și accesul la dosarul achiziției publice. Ei bine, consiliul a admis contestația depusă de Europrotect Security SRL și a anulat raportul procedurii nr. 6923/24.07.2018 și actele subsecvente acestuia, respectiv mențiunile referitoare la oferta prezentată de

1 S.C. Dialfa Security SRL și cele referitoare la desemnarea ofertei câștigătoare a procedurii de achiziție publică. În concluzie, unitatea spitaliceascăa fost obligată la reluarea procedurii de achiziție publică. Înfiinţată în 2012, Europrotect Security SRL este deja una din favoritele instituţiilor publice, de la care a primit contracte de 2,5 milioane de euro. Societatea a raportat pentru anul 2016 o cifră de afaceri de 14.936.804 lei şi un profit net de 1.717.372 lei, cu 471 de angajaţi, dar şi datorii totale de 3.251.925 lei.

Europrotect Security SRL este deţinută, în acte, de Cristian Baicu. În numai câţiva ani, firma teleormăneană a ajuns la o cifră de afaceri de peste 3,3 milioane de euro, majoritatea provenind din contracte primite de la companii de stat. Patronii firmei gălăţene Dialfa Security SRL, sunt persoane publice cu nume foarte interesante, printre acestea aflându-se şi fosta soţie a senseiului Nicolae Marandici, preşedintele Federaţiei Române de Karate Tradiţional, Diana Cornelia Mănăilă, fosta şefă a Direcţiei judeţene pentru Cultură şi Patrimoniu Galaţi.

Mănăilă este cea care-l reprezintă, de multe ori, în luarea deciziilor din societate pe asociatul unic Ivancea Mănăilă, de 64 de ani, fost lider de sindicat pe platforma Sidex din Galaţi. Din aprilie 2013, seniorul Mănăilă a cedat funcţia de administrator lui Liviu Alexandru Mănăilă, de 40 de ani, care mai deţine o firmă de pază, Alfaro Security SRL, tot din Galaţi.

Mireal Sorina PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asa cum spune si Adi , cea din Teleorman va castiga ....am curaj sa pun si pariu
0
0
mai intai sa vedem ce interventie au cele doua firme,care vai mama lor.
0
0
Cum sa nu se bata pe contracte cu statul cand se poate manca fara probleme din banii statului ! Asa se intampla si la Primaria Costinesti .Primarul Cristea Traian ofera pe tava toate contractele de infrastructura,constructii,reparatii scoli,gradinite etc.Sunt atribuite direct doar firmei Viralex Complex 2015 a fratilor Balan Virgil si Alexandru fiind asigurat paraindaratul.Am fost consilier si cunosc practicile acestui zootehnist.Particip la toate sedintele in calitate de cetatean al comunei si vad ca nu s-a scghimbat nimic ,metoda a ramas aceleasi ce vrea primarulaia se intampla.DNA asteptam!
1
0
Firma din Teleorman va castiga , prietenii stiu de ce !
2
0
Poate vine DNA SA IL SALFE PE BADESCU LAURENTIU MENAJER LA AMBULANTA CONSTANTA PENTRU CONTRACTELE CU PARANDARAT NU VRUT SA O PUIE PE PROASTA DE NEVASTAMEA ASISTENTA SEFA. DAR EL SI CU RELI NEVASTASA A OMORIT O FATA ANUL TRECUT IN IULIE. FURA BANI AMBULANTEI EL SI CU RELI SI NU VREA SA MI FACA PARTE SI MIA.
1
1

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367