REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

O firmă privată intenționează să construiască o stație distribuție carburanți, în orașul Ovidiu

O firmă privată intenționează să construiască o stație distribuție carburanți, în orașul Ovidiu

Replica API 14 octombrie 2019 | 08:06 402

foto: ph-online.ro

Transoptic Baurom S.R.L., firmă înființată în anul 2012 intenționează să construiască o stație peco în orașul Ovidiu din județul Constanța. Din acest motiv a fost depus la Agenția pentru Protecția Mediului (APM) documentul privind proiectul ”Plan Urbanistic Zonal în vederea reglementării zonei pentru construire stație distribuție carburanți, amenajare incintă și împrejmuire teren”.

Amplasamentul se va situa pe strada Națională, numărul 192 din Ovidiu. Zona propusă pentru studiu are o suprafață totală de 4232 metri pătrați/ 0.42 ha. Terenul dispune de deschidere pe strada Națională/ DN2A și alee de acces, pe laturile de vest și nord. De asemenea, se află la intersecția dintre două circulații importante ce facilitează traseul către Hârșova (E87- DN2A), București, Tulcea, Mangalia (A4).

În zona studiată există rețele de utilități, alimentare cu apă, canalizare, energie electrică și termică, gaze naturale și rețele de telecomunicații).

Utilizări admise:

-funcțiuni comerciale: comerț, depozitare, distribuție și desfacere produse comerciale, showroom auto, moto și alte prodse, autoservice, spălătorie auto, stație de combustibili, alimentație publică, sediu, birouri, firmă;

-funcțiuni industriale: hală producție, prelucrare, asamblare, sediu administrativ, spații și anexe pentru personal, depozit, centru de distribuție, comercializare alimentație publică etc.;

-contrucții și amenajări aferente echipării tehnico-edilitare;

-spații verzi și plantații de protecție;

-împrejmuiri.

Înălțimea maximă admisibilă a clădirilor este de 20 metri, în care sunt incluse firmele luminoase/ steaguri.

Beneficiarul investiției dorește realizarea unei stații de distribuție carburanți ce prevede construirea unei stații noi, 4 pompe + skid GPL + echipament spălare auto manuală și amplasare elemente de semnalistică.

Poziţia TRANSOPTIC BAUROM SRL în Topul Firmelor:

Locul 1 în Top Afaceri România Microintreprinderi, județul Constanța domeniul 4299: Lucrări de construcții și a altor proiecte inginerești n.c.a.

L.M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218