REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

O gaşcă de pirande a CAMPAT vizavi de Cora

O gaşcă de pirande a CAMPAT vizavi de Cora

Replica API 4 aprilie 2020 | 23:41 5283

Fără frică de coronavirus

Fără frică de coronavirus

Măsurile impuse prin Ordonanțele Militare, pentru a opri răspândirea noului coronavirus, au făcut ca străzile Constanței, altădată pline de lume, să devină pustii. Cu toate că, printre aceste măsuri se numără și cea în care este interzis ca grupuri mai mari de 3 persoane să circule pe stradă, există o anumită categorie a populației care, fie din neștiință, fie din rea voință, nesocotește aceste măsuri.

Astfel, locuitorii din zona Cora Brătianu se plâng de faptul că, de câteva zile, mai multe femei de etnie romă se plimbă nestingherite prin zonă, fără ca vreun organ competent să le ceară obligatoria declarație pe propria răspundere sau orice altă dovadă pentru care nu respectă măsurile impuse de autorități. ”Este corect așa ceva față de noi cetățenii care stăm în case sau care mergem la muncă și ne protejăm? Unde este poliția care acum câteva zile umplea străzile Constanței? De ce întotdeauna doar noi trebuie să respectăm regulile, iar ei fac ce vor?” a declarat pentru ziarul Replica, un constănțean care locuiește în acea zonă.

Multă lume nu mai merge să cumpere din Cora-Bratianu din cauza lor

Conform spuselor unui alt cetățean, prezența acestora ar dăuna inclusiv hipermarketului Cora, multe persoane nemaiavând curaj să își facă cumpărăturile acolo de frică să nu fie jefuiți sau atacați: ”Lumea nu mai merge să cumpere din Cora-Brătianu din cauza lor. Ei n-au nici o lege pentru că nimeni nu o aplică când este vorba de ei”.

Conform Ordonanței Militare nr 2/2020, circulația persoanelor în afara locuinței/gospodăriei se efectuează numai cu respectarea măsurilor generale de prevenire a răspândirii COVID-19 și evitarea formării oricărui grup de persoane, prin formarea unui grup de persoane se înțelege alăturarea unui număr mai mare de 3 persoane care nu locuiesc împreună. Totodată, deplasarea în afara locuinței se va face având adeverința eliberată de angajator sau o declarație pe propria răspundere, care vor fi arătate în caz de control.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce faceti bai putzoilor cu ciorile? Sau pe astia nu-i luati la intrebari de frica?
2
0
Hitler era bun a mai strapit din ei
7
1
Nu va atingeti de gipsani. Ei reprezinta o masa de manevra docila.
4
2
Orasul bogat lui fagadau
3
3
De ce nu ia masuri primaria in frunte cu Fagabou?
6
0
astea nu fac COVID, fac GRIPA AVIARA!!!
12
0
SUNATI LA GARDA ... TREBUIE SCOASA ARMATA SI LA CONSTANTA NEAPARAT ... CONSTANTA TREBUIE SA INTRE IN CARANTINA TOTALA ... DOAR ASA PUTEM LUA MASURI
10
1
Vis a vis.conform dex
2
0
mars, zdreanta legionara, la cimitir cu tine cat mai repede!
28
10
PENTRU CE SI CINE SE MAI DAU ORDONANTE MILITARE?!
12
0
De ani de zile e asa acolo.
7
0
Era bine ca COVID -19 sa fi fost facut special ptr CORVIDE-ciori in traducere, macar ajuta la ceva bun pe pamantul asta, si nu se supara nimeni , ca la cum sunt prieteni astia cu sapunul si normele de igiena intr-un an erau specii disparute!!!
17
2
La sapun cu ciorile , Cora pierzi clienti multi din cauza zburatoarelor
33
1
Mie mi a furat bicicleta copilului, bagand o sub fusta...si cauta si cauta..ia bicicleta de unde nu i...explica copilului despre onestii astia.
17
0
fara ajutoare, fara subventii, fara pensii speciale, votati cu responsabilitate si incet-incet...
12
2
TALHARI, TIGANI, BANDITI... VA FI JALE IN TARA.
15
0
De cand s-a inchis cazinoul de la Cora nu mai au obiectul muncii,caci dadeau bani cu camata fraierilor ce-si faceau veacul p'acolo!Dupa experienta din afara au devenit mai violenti,au suferit mutatii genetice precum virusul!
13
0
Votantii Ciumei Rosii.
14
6
Muye psd muye fagabou . Neam de zdrente secaturi si koorve. Toate calitatile le aveti
7
32
a anuntat cineva politia?
13
0
sa mori in chinuri, neam de sclavi ai tatarilor si ai monarhistilor!
27
4
Astea bintuie si pe Stefan cel Mare si in fata loa mag.Tomis. De unde au aparut ,ca nu sint tiganii nostri,pe care ii cunoastem si sint mai evoluati.
9
1
Sa ti fut pnl ul in gat muistule
7
6
Asa va trebuie , votati in continuare PSD si o sa vedeti si litoralul plin de kurzi !
14
8
Acei puradei cersesc pe la f tare si prin zona au ditamai vila pe str ciao darwin si pe dimitrie anghel au didtmai vila aceste ciori care copii lor au fete la produs la metro
10
1
Asa se intampla daca nu se recunoaste official orice problema a societatii,ca apoi sa se remedieze .Tiganii sunt o mare problema,ei refuza cu indarjire integrarea sociala,isi educa progeniturile in mod specific antisocial. Ce face statul? Face laba. Sa pretinzi si tiganilor sa se poarte ca noi toti nu inseamna discriminare. La treaba,dragi autoritati,nu mai mimati munca! Legi sunt,aplicati-le dracului la toti !
26
2
Si asa este suficienta ura in societate, voi cu articolul asta nu faceti decat sa puneti pate pe foc. Cred ca trebuie sa fiti educati , sa aveti discernamant cu bun simt.
4
24
cum nu se spala, au iesit sa se mai aeriseasca la p15d4.
9
0
Manca-mi-ai cacatul de manipulator comunist jegos !!!
3
26
luati ciorile,priponiti.le si puneti.lemla munca! Nu muncesti,nu maninci.Stii cum scapi de ele cind le dai drumul?nic nu stii cum dispar! Tiganii mangalia,str ion creanga,blc5,ap3,vind tigari din casa,de 30 ani!politia e partasa,ia spaga.!
18
0
toti dam idei ce sa facem cu ei in fata tastaturii ,dar daca un garoi de asta se ia de cineva pe strada toti fugim,ne facem ca nu vedem,nu ne unim sa dam cu ei de pamant.
20
4
Diaspora......
16
2
ciorile din medeea unde politia nu are ce sa faca ca e mana in mana cu ei mafia acolo e dar politia inchidce ochii la toate ciordelile si scandalurile pe care le fac ciorile din medeea mnerg cu 120 la ora pe strazile alea
22
0
Rachete fulgoase
10
1
Ehe Nu de Geaba zicea un Bun Prieten de pe Facebook din Bocsa Maramures ca: ciudatii astia de Tigani sunt Mai Rau ca Gandaci de Colorado!
22
0
Sper, imi doresc din tot sufletul sa reusim, noi, ca natie, sa nu ii mai suportam si sa ii starpim de pe fata pamantului! Ciorile, cancerul societatii! Ciorile, nu merita drepturi, astia nu sunt incadrati la nicio specie! Si gandacii de gucatarie sunt mai sus decat ciorile astea borate! Sa vina odata clipa aia in care sa ii gazam, pe model occidental, german!
40
2
DACA TE VEDEA CA LE FACI POZA ISI RIDICA FUSTA
19
1
Vedeti dumneavoastra cum s-a pricopsit Romania cu pirandele! Astea au fost folosite de regalitatea din Romania ca sclave si s-au aciuat pe aceste meleaguri. Continuati sa faceti filme si statui cu regina maria s-o pupati in cwr pentru ca impreuna cu boierii le-au placut sa aiba tiganii ca sclavi. Ba carol ll babardea la tiganci tinere intr-o veselie. Principesii duda si nicolae balesc dupa acele vremuri dar acum pirandele le arata mana dreapta.
36
12
Acum o luna era o trupa de romales la bufetul din cora bratianu vreau sa zic ca pe o raza de 20m mirosea a romales nespalat certat cu sapunul, inteleg ca nu pot face discriminari dar totusi atitudine cora poate sa ia.
54
0
Da ceva care sa starpeasca rasa asta de pe fata pamantului, nu apare oda!?
61
0
Si ati terminat treaba !
53
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218