REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.5° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

O gaşcă de romi face legea într-un cartier al Constanţei: au distrus mai multe maşini, nervoşi că nu îşi găsesc femeia

O gaşcă de romi face legea într-un cartier al Constanţei: au distrus mai multe maşini, nervoşi că nu îşi găsesc femeia

Replica API 22 noiembrie 2013 | 00:00 302

Şoc pentru doi angajaţi ai ISU

Şoc pentru doi angajaţi ai ISU

Trei proprietari de autoturisme au avut parte de un şoc teribil joi dimineaţă, când s-au "ales" cu geamurile sparte. Agenţi de poliţie, criminalişti, cioburi pe o rază de trei metri şi doi angajaţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă în stare de şoc, pentru că ultimii nu îşi explică cum autoturismele lor, parcate una lângă alta, au rămas fără geamurile din spate. Din primele cercetări, reiese că nu a fost vorba de tentativă de furt, ci de o poveste care, despicată "în patru", devine din ce în ce mai interesantă, întrucât proprietarii consideră că distrugerea are legătură, culmea, cu o vecină de-a lor.

Adrian Anton, proprietar al unui autoturism marca Matiz şi Silviu-Alexandru Dragomir, proprietar al unui autoturism marca KIA Cee'd, ambii angajaţi ai ISU, alături de alt proprietar al unui autoturism marca Peugeot 206, au fost nevoiţi să dea "cu subsemnatul" pentru, potrivit declaraţiilor lor, "o răfuială" petrecută în noaptea de miercuri spre joi, pe strada Aleea Portului Nou. Spargerile de autoturisme în zonă, între complexul Abator şi Centrul de Scafandri, nu sunt o noutate, locatarii fiind obişnuiţi cu raidurile hoţilor, mai dese decât vizitele "de curtoazie" ale Poliţiei. De data aceasta, însă, păgubiţii susţin că nu este vorba de o spargere, ci de o răfuială a unui clan de ţigani, cunoscuţi de toată lumea, şi care şi-a "făcut cuib" în zonă, atraşi de "serviciile" unei tinere de 19 ani. Potrivit martorilor, alarmele autoturismelor au pornit în momentul producerii spargerii, iar un locatar a reuşit să sesizeze un autoturism marca Mazda 6, de culoare albastră, înmatriculat în Bulgaria, cât şi pe indivizii care-şi fac de cap, nestingheriţi de nici un purtător de epoleţi. Din declaraţiile martorilor, se pare că membrii clanului, după o răfuială cu Cristiana L., de 19 ani, s-au răzbunat pe autoturismele celor trei. Păgubiţii nu au ezitat să prezinte bănuielile lor agenţilor de poliţie, care s-au deplasat la domiciliul domnişoarei. Deşi se ştia cu exactitate că tânăra nu este plecată, trecând pe lângă poliţişti cu doar câteva minute înainte şi îndreptându-se spre domiciliu, aceasta nu a dorit să discute cu agenţii, cu alte cuvinte nu a deschis uşa apartamentului! Pe de altă parte, şeful Secţiei 5 Poliţie Constanţa, Aurelian Ispir, susţine că cercetările vor continua pentru "elucidarea misterului", potrivit declaraţiilor acordate pentru Replica: "Cercetările sunt în derulare. Eu nu zic că acei oameni au sau nu dreptate, însă urmărim pista, ca să aflăm vinovaţii pentru aceste distrugeri". Distrugerile îi obligă pe proprietari să scoată din buzunare câteva mii de lei, însă păgubiţii susţin că "sunt în regulă" prin asigurările CASCO. "Pentru ce am păţit eu la KIA, reparaţia ajunge pe undeva pe la 1.000 de lei", a declarat, pentru "Replica", Alexandru Dragomir, unul dintre păgubiţi.

Marius Florian VASILE

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218