REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
10.4° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

O grefieră a Judecătoriei Mangalia, mână în mână cu clanul Raim

O grefieră a Judecătoriei Mangalia, mână în mână cu clanul Raim

Replica API 9 martie 2012 | 00:00 738

Descinderi la Mangalia: o angajată a Ministerului Justiţiei, momită de concubina unui bătăuş să-i dea acte de la dosar

Descinderi la Mangalia: o angajată a Ministerului Justiţiei, momită de concubina unui bătăuş să-i dea acte de la dosar

Aşa cum călătorului îi stă bine cu drumul, şi scandalagiilor din sudul litoralului, dar şi apropiaţilor acestora, le stă bine cu descinderile mascaţilor făcute la primele ore, cu reţinerile şi cu arestările de rigoare. De la începutul lunii decembrie a anului trecut, la Mangalia nu s-a mai făcut nici o acţiune de amploare în cazul celor din clanul Raim, aşa încât, joi dimineaţă, la ora 6.00, mascaţii au acţionat din nou, în legătură cu dosarul penal în care este cercetat Iuzeir Raim, nepotul şefului de trib Mustafa Raim.

Astfel, poliţiştii, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului Tribunalului Constanţa, au scotocit locuinţa iubitei lui Iuzeir, Andreea Mehedinţeanu, dar şi a unei grefiere de la Judecătoria Mangalia, Semra Omer, bănuită de fapte de corupţie. În urma unor investigaţii, potrivit IPJ, în urmă cu câteva zile, după ce a primit ceva foloase necuvenite din partea concubinei lui Iuzeir, grefiera i-a permis acesteia să părăsească incinta Judecătoriei Mangalia cu dosarul penal în care sunt cercetaţi mai mulţi membrii ai clanului. Se pare că iubita aşa-zisului interlop făcut mai multe xero-copii unor documente oficiale prezente în dosar, după care l-a returnat grefierei. Oamenii legii au aflat despre sustragerea dosarului, iar Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa a autorizat două percheziţii domiciliare care s-au desfăşurat joi, începând cu primele ore ale dimineţii. Astfel, poliţiştii au găsit acasă la angajata Ministerului Justiţiei mai multe dosare şi documente care nu aveau ce căuta la domiciliul ei, iar acasă la iubita scandalagiului au fost găsite fotografii ale unor documente din dosar. Atât Semra Omer, cât şi la Andreea Mehedinţeanu, au fost conduse la sediul Parchetului Tribunalului, unde au fost audiate de procurori. Grefiera Semra Omer este acuzată pentru luare de mită şi complicitate la sustragerea de documente şi înscrisuri oficiale, după ce a facilitat sustragerea dosarului din incinta Judecătoriei de către o persoană care nu are nici o calitate în acest dosar, iar Andreea Mehedinţeanu este acuzată de dare de mită şi sustragere de documente oficiale. După audieri, iubita lui Raim junior a fost reţinută pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, iar grefiera urmează a fi cercetată în libertate. În ziua în care i s-a întocmit dosar penal, grefiera şi-a depus demisia. De precizat că mascaţii au intrat şi peste Mustafa Raim, unchiul lui Iuzeir, care s-a plâns că oamenii legii au dat buzna peste el, când, de fapt, puteau să bată la uşă şi să ceară voie, potrivit spuselor acestuia.

Daniel ALBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218