REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

O inculpată din dosarul TRAFICULUI de DROGURI de MARE RISC a călcat, din nou, pe bec!

O inculpată din dosarul TRAFICULUI de DROGURI de MARE RISC a călcat, din nou, pe bec!

Replica API 4 decembrie 2021 | 23:21 7629

Ana Maria Alez face parte dintr-o grupare infracțională ce a fost destructurată de procurorii DIICOT în cadrul acțiunii OMAHA, care a avut loc acum un an de zile. Însă, în urmă cu circa o săptămână procurorii DIICOT au derulat o altă campanie, la nivel întregii țări. Și, surpriză! Printre persoanele ce au intrat, din nou, în vizorul oamenilor legii se află și Ana Maria Alez. De data aceasta pentru trafic de etnobotanice.

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. - Serviciul Teritorial Constanța, au efectuat, în cursul zilei de miercuri, 24 noiembrie a.c., 13 percheziții domiciliare, la locuințele unor persoane bănuite de trafic de persoane și proxenetism, respectiv 14 percheziții domiciliare la locuințele unor persoane bănuite de trafic de droguri și de substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive. În urma acțiunilor, au fost reținute, pentru 24 de ore, 6 persoane, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de persoane și proxenetism, iar alte 12 persoane au fost reținute pentru trafic de droguri și de substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive, fiind introduse în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța. Totodată, în cazul a 3 persoane, a fost dispusă măsura controlului judiciar, pentru 60 de zile, pentru trafic de persoane și proxenetism.

Printre persoanele reținute și apoi arestate s-a aflat și Ana Maria Alez. Însă, iată că deja a fost trimisă în judecată, dosarul fiind înregistrat la Tribunalul Constanța pe 2.12.2021, obiectul dosarului fiind: combaterea produselor etnobotanice - Legea 194/2011. Dosarul urmează să treacă prin cameră preliminară, așa cum este procedura, după care va începe judecata.

Parte dintr-o grupare infracțională destructurată anul trecut

Așa cum este precizat mai sus, Ana Maria Alez nu este la primul conflict cu legea. Anul trecut, la final, în cadrul acțiunii OMAHA, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul DCCO și a unităților subordonate, la data de 11.11.2020, au efectuat un număr de 386 de percheziții domiciliare, în cadrul unor ample acțiuni, vizând destructurarea unor grupări infracționale organizate, acțiuni ce s-au derulat concomitent pe raza județelor Botoşani, Suceava, Iaşi, Neamţ, Galaţi, Vrancea, Covasna, Braşov, Buzău, Prahova, Dâmboviţa, Constanţa, Călăraşi, Ilfov, Teleorman, Argeș, Dolj, Gorj, Olt, Vâlcea, Alba, Caraş-Severin, Timişoara, Arad, Bihor, Satu Mare, Cluj şi Bistriţa Năsăud şi a municipiului Bucureşti.

În cadrul acțiunii a fost destructurat un grup infracțional organizat, fiind vorba despre: Alexandru Gheorghe, Alexandru Iancu, Alexandru Ionuţ, Alexandru Neli, Alez Ana Maria, Alez Geansu, Alez Omer Rahman, Ali Dinarlî, Ali Duran, Amet Ridvan, Asan Belgin Rino, Asan Erdinci, Asan Turgai, Buruiană Florin, Buruiană Marian, Buta Ştefan, Butiuc Anamaria Alexandra, Călin Gabriel Antonio, Curte Bogdan Ionuţ, Curte Felicia, Diaconu Ionuţ Bogdan, Enachi Gabriela Isaura, Ganciu Dorel, Hasan Onur, Iacob Nicolae Titi, Ibraim Ecrem, Ibraim Jacle, Ibraim Rozalia, Ibriş Amar, Kozac Robert, Licu Cosmin, Marin Ştefania, Memet Mervrida, Memet Raim, Moraru Stelian Marius, Mursel Rufat, Musa Sibel, Mustafa Rufat, Mustafa Ruzie, Mustafa Samet, Oanţă Bobi Ilie, Radu Elvis, Staicu Iuliana, Suliman Ilfan, Suliman Ismail, Trandafir Gabriela, Ţiu Cidem, Ţiu Florentina, Ţiu George, Ţiu Melisa Latifa și Ţiu Vasile Valentin.

Detalii aici: DIICOT a trimis 50 de PERSOANE în JUDECATĂ, în operațiunea de droguri OMAHA

LISTA ARESTAȚILOR în URMA ACȚIUNII de AMPLOARE a DIICOT! Video

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
osa pun mana pe voi dc nu spuneti in fata sunteti fricosi toata viata voastra asa ati fost mmmm..
0
0
Ce nume de cormorani au
2
0
arbeit macht frei!
1
0
sa isi coaca creierasii ei vor continua,drogul bata-l vina.
0
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218