REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

O infirmieră, filmată în timp ce încărca varză într-o mașină, în timpul programului. Video

O infirmieră, filmată în timp ce încărca varză într-o mașină, în timpul programului. Video

A.F. 13 noiembrie 2022 | 14:58 2113

O infirmieră din cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu a fost filmată, sâmbătă seară, în timp ce încărca varză dintr-o mașină în portbagajul unui alt autoturism.

Transferul verzei dintr-o mașină în alta a fost făcut în plină stradă, chiar lângă sediul Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu. Asistenta avea chiar mănuși pe mâini când transfera varza. Mai mult decât atât, circulația pe stradă a fost blocată timp de câteva minute, pentru ca varza să fie încărcată în mașină de către angajata spitalului, iar un șofer care aștepta în trafic a filmat momentul cu telefonul mobil, imaginile fiind postate pe Facebook

Conducerea Spitalului a demarat o anchetă și a anunțat că persoana care apare în filmare este angajată a Spitalului Județean, mai exact infirmieră la Secția Recuperare Medicină Fizică și Balneologie.

„În legătură cu aspectele sesizate în mediul online, managerul Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu a dispus începerea unor verificări, astfel că, în cursul zilei de mâine, luni, va fi constituită o comisie de cercetare disciplinară. În funcție de rezultatul verificărilor, se va decide ce măsuri se impun în acest caz“, au transmis reprezentanții Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu.

„Aceste fapte nu pot rămâne nesancționate“

Dumitru Vienescu, managerul Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu, a transmis că angajata spitalului aduce grave prejudicii de imagine unității spitalicești și va fi cercetată disciplinar.

„În ultimii ani, la Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu s-au făcut investiții majore în aparatură, mai multe secții au fost modernizate, totul pentru ca pacienții, dar și angajații unității, să beneficieze de condiții mult mai bune. Atitudinea unor asemenea angajați, precum doamna din filmare, nu este acceptată și aduce grave prejudicii de imagine unității medicale”, declară Vienescu.

Managerul spitalului mai spune că va constitui o comisie de cercetare disciplinară, considerând că asemenea fapte nu pot rămâne nesancționate.

„Probabil, dacă se întâmpla așa ceva în sistemul privat, persoana în cauză avea deja desfăcut contractul de muncă. În sistemul de stat, legislația nu este atât de permisibilă, trebuie constituite aceste comisii de cercetare disciplinară care să stabilească gravitatea faptei în funcție de care se vor aplica sancțiuni”, a conchis managerul spitalului gorjean, scrie adevarul.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ptr ala de maI jos cu salamu'n gingii,nu pot spune decit BRAVO!numai stiri de cacat date de sifonarii imbecili,barbosi si rasi in parti,cu glezna goala si cacati la c*r ,cu pantaloni'n vine,moda lu' cacat!si binenteles pitipoance basite,exagerate'n tencuiala sau cu boarfe prea strimte pe sunca,sa oripileze populatia normala la cap!
1
0
Este plina pulimea de sifoane.De când au camere la telefon prostimea filmează.Mai rău de cei care postează pe feisbuci sa arate că a mâncat cacat cu lingura.O tara de p****i,care nu se mai face bine.Ai făcut mare isprava.Lua mi-ai salamul in gingii
5
0
care nu sunt de acord cu filmarea. De asta merge treaba in toata tara. Din cauza mwistlor ca voi.
3
4
Infirmiera incarca varza si a iesit un caz de ancheta,unul din Ukraine parca pe plaja ilegal si "n-a stiut " sa moara ma-sa,nu plateste un leu si nici nu risca nimic
12
1
Varza incarca d'ale ei intr-o varza de masina in tara Varza chiar in fata un varza de spital...mai varza eu care scriu pe un varza de ziar
11
0
O tara plina de turnatori si paraciosi....Inainte sa faci publice astfel de imagini , gandeste-te , eu sunt perfect la locul de munca ?
13
1
Toti bulangii care au un telefon filmeaza si pun pe retele,multa m**e bulangiule!
19
2
Pai a luat doamna niste varza de black friday...si cum nu am putut sa o gasesc acasa ,ea fiind de serviciu ,am hotarat sa merg sa ii las varza la munca !Este rau acum ca i-am facut varza in viata !
5
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614