REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
12.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

O macara s-a răsturnat pe strada Traian

O macara s-a răsturnat pe strada Traian

Replica API 17 decembrie 2015 | 15:18 293

Panică pe strada Traian din municipiul Constanţa. Braţul unei automacarale s-a rupt, acesta căzând şi avariind două autoturisme dar şi un stâlp de electricitate. O femeie a fost transportată la spital, după ce a suferit un atac de panică.

Nefericitul eveniment s-a petrecut în dimineaţa de joi, 17 decembrie, pe strada Traian, în zona GMB, la un bloc aflat în construcţie. Mai exact, o automacara pe pneuri tip MDK 504, cu sarcina nominală 27 tone, proprietate a SC Ir Service SRL, a fost implicată într-un eveniment. În timp ce aceasta a ridicat un palet de cărămidă de aproximativ o tonă braţul s-a rupt de la primul segment.Două autoturisme au fost avariate şi un stâlp de electricitate a fost pus la pământ. În plus, o şoferiţă care avea drum în zonă s-a speriat atât de tare încât a făcut atac de panică, fiind transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, unde a primit îngrijiri de specialitate. La faţa locului a ajuns un echipaj al ISU Dobrogea din cadrul Detaşamentului Slt Fripis care a asigurat zona până la sosirea firmei de electricitate, a oamenilor legii şi a inspectorilor ITM. Evenimentul se încadrează la incident periculos şi va fi cercetat de către Inspectoratul Teritorial de Muncă Constanţa , fiind desemnat un inspector de muncă pentru efectuarea cercetărilor. În baza constatărilor efectuate de acesta, declaraţiilor martorilor şi a documentelor preluate de la societate vor fi stabilite împrejurările şi cauzele care au condus la producerea evenimentului precum şi reglementările legale încălcate şi pe cale de consecinţă răspunderile şi măsurile ce se impun a fi luate pentru prevenirea altor cazuri similare.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102