REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.6° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
18.6° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

O MAMĂ a cerut ORDIN de PROTECȚIE împotriva FIULUI, că a vrut să ARATE cât e de DOTAT!

O MAMĂ a cerut ORDIN de PROTECȚIE împotriva FIULUI, că a vrut să ARATE cât e de DOTAT!

Replica API 3 iulie 2020 | 00:00 2722

Scandal într-o familie din judeţul Constanţa, după ce o femeie a cerut ordin de protecţie împotriva fiului său. Astfel, reclamanta nu a mai suportat teroarea şi violenţa pe care fiul ei le exercita asupra ei de fiecare dată când consuma băuturi alcoolice. Dorinţa femeii este ca fiul ei să se lase de băutură, pentru că atunci când este treaz, se înţeleg bine.

Cum s-a petrecut totul

În motivarea cererii ordinului de protecţie, s-a arătat că la data de 23.06.2020, în jurul orelor 16:00, pârâtul G.B. s-a manifestat violent și a adresat amenințări și expresii jignitoare mamei sale, în timp ce se aflau la domiciliul comun situat în comuna Săcele, judeţul Constanţa. Reclamanta a solicitat intervenția organelor de poliție și emiterea unui ordin provizoriu de protecție, temându-se pentru viața sa, având în vedere și incidentele anterioare pe care le-a avut cu fiul său. Reclamanta personal învederează că, de această dată, pârâtul nu a lovit-o, dar în luna ianuarie a împins-o și a dat-o cu spatele de perete, a spart o ușă și un geam. Reclamanta are grijă de mama sa, care este paralizată și nu poate să părăsească domiciliul. Ar vrea să fie emis ordinul de protecție pe o perioadă mai scurtă de 6 luni. Singura sa dorin ță este ca pârâtul să se lase de băutură, pentru că atunci când este treaz, se înțeleg bine.

G.B. s-a dezbrăcat în faţa mamei sale, pentru a-i arăta cât este de bărbat

Prin ordinul de protecție provizoriu emis la data de 23.06.2020, s-a dispus, pentru o perioadă de 5 zile, evacuarea pârâtului din locuința comună situată în loc. Săcele, precum și păstrarea unei distanțe minime de 100 m față de reclamantă.

În cuprinsul ordinului de protecție s-a reținut că pârâtul i-a adresat mamei sale amenințări, a distrus mai multe bunuri din locuință și i-a creat acesteia o stare de temere. Totodată, s-a menționat că pârâtul se afla în stare de ebrietate.

Potrivit declarației reclamantei dată organelor de poliție, pârâtul i-a adresat amenințări și cuvinte jignitoare și, în repetate rânduri, a spart și distrus mai multe bunuri din locuință, în urma consumului de alcool. De asemenea, a declarat că, în luna ianuarie 2020, pârâtul s-a dezbrăcat în fața sa pentru a-i arăta cât este de bărbat.

Instanţa a dispus emiterea unui ordin de protecţie, prin care, timp de o lună, acesta trebuie să respecte următoarele obligaţii şi interdicţii: evacuarea pârâtului din locuința situată în localitatea Săcele şi obligarea pârâtului la păstrarea unei distanțe minime de 100 m față de reclamantă.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Unde-i respectul fata de parinti. Astia sunt copii conceputi in post si in zilele de miercuri si vineri viitori pericole sociale . Si parintii isi au vina.
0
0
Se ce nu vrea sa ii dea pensia? Asa ii trebuie , as fi facut ecsact la fel cu Marioara daca mai traia?
0
1
Strans de coaie pana-i ies ochii...
3
0
Batut cu vana de bou de 3 ori pe zi o luna !E suficient!
6
0
s a arate acolo cat e de dotat, vreo doi tri ani pana i se atrofiaza dotarea !
7
0

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369