REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
7.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

O mamă se chinuie să-și recupereze copilul, după ce tatăl acestuia s-a sinucis!

O mamă se chinuie să-și recupereze copilul, după ce tatăl acestuia s-a sinucis!

Replica API 2 ianuarie 2020 | 13:55 5795

O femeie din Constanța, stabilită de ceva timp în Germania, se chinuie să-și recupereze copilul, după ce tatăl acestuia, respectiv fostul ei soț, s-a sinucis, la începutul lunii decembrie. Cei doi au divorțat, iar instanța i-a încredințat fiica în vârstă de 10 ani tatălului însă, după ce bărbatul și-a pus capăt zilelor, copila a rămas în grija mătușii, sora bărbatului. Femeia a întrerupt orice contact cu fosta cumnată, învinuind-o de moartea fratelului ei. Mama fetei a depus o ordonanță președințială, solicitând instanței să stabilească domiciliu copilei la ea. Magistrații i-au dat câștig de cauză, însă decizia nu este definitivă.

Părinții copilei au divorțat în 2016, la cererea soției, instanța stabilind autoritatea părintească cu privire la minoră să fie exercitată de ambii părinți și a stabilit locuința la tatăl ei. La începutul lunii decembrie, tatăl copilei s-a sinucis, iar fata a rămas în grija bunicii paterne și a mătușii ei, sora bărbatului. În tot acest timp, femeia nu a putut vorbi cu fiica sa, fiind blocată pe telefonul fetei pentru a nu putea nici măcar să o sune . În tot acest timp, a relalat femeia în fața magistraților, a păstrat legătura cu învățătoarea și așa a aflat de decesul fostului soț. A revenit imediat în România pentru a-și lua fata, însă s-a lovit de refuzul mătușii, care o acuza că i-a omorât fratele. De altfel, a mers și la școala copilei, însă la sfârșitul orelor, mătușa ar fi provocat un scandal de față cu copilul și profesorii, fiind nevoie de intervenția poliției. Deși polițiștii i-au impus mătușii să o lase pe mamă să ia legătura cu copilul, aceasta a refuzat.

Femeia a deschis, astfel, acțiune în instanță, solicitând magistraților modificarea măsurii stabilite prin hotărârea judecătorescă din 2016, în ceea ce privește locuința minorei. Cererea i-a fost admisă, însă decizia nu este definitvă.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ti-ai parasit copilul acum multi ani....si brusc ti s-a facut dor de el....nu ti-ar fi rusine....femeie fara DUMNEZEU
101
10
Fina cu nasul...relatie care dintotdeauna a reprezentat scursura societatii...iar in acest caz, cand un om si-a luat viata... Despre ce se vorbeste?!? Gunoaie de oameni...
130
14
Si nasul...si el e o curva ordinara...cum sa traiasca cu fina??? Sa accepte sa creasca un copil care este finuta lui si sa-si abandoneze propri copii, din care unul este cu probleme de sanatate, cu handicap!!! Si acest barbat este un iresponsabil...e greu sa-l incadrezi intr-o categorie de oameni...
129
16
O curva ordinara ....
129
16
O femeie care isi paraseste copilul nu se poate numi mama, o femeie care isi paraseste sotul sa fuga cu nasu in Germania,nu se poate numi sotie,o femeie ca aceasta este o femeir fara suflet si fara scrupule. Ce exemplu poate oferi copilului,poate ,doar acela de a ii spune nasului ei de botez,tata! O nerusinata! Pacat ca nu exista legi pt lipsa de moralitate,ar avea inchisoare pe Viata!
137
17
Noi, colegii tatalui suntem alaturi de fetita, de bunica si matusa care au crescut-o pana acum fara ajutorul mamei. Colegul nostru nu a fost un betiv si nici jucator de jocuri de noroc. Din contra, a fost un coleg bun, serios si responsabil si sarea sa ajute pe toata lumea. Daca va fi nevoie, venim la tribunal pentru ca fetita sa ramana intr-un mediu sanatos din toate punctele de vedere.
144
19
Nu poti lasa un copil in grija unui jucator de jocuri de noroc, betiv, etc ...decat daca esti cu totul si cu totul iresponsabila.Acuzatiile se intorc impotriva celor care denigreaza persoana defuncta.
141
18
Nu esti o mama responsabila esti o depramata
137
19
Pai ce mama esti tu ? Pana acum de ce nu ai luat copilul ? Si presupun ca nu degeaba au incredintAt copilul tatalui la divort degeaba..
146
18
Ce mama esti tu??? Din 2016 pana acum de ce nu ai venit sa lupti pt fata ta? De ce tocmai acum? Sunt mama si pt copilul meu m-as lupta cu muntii...
146
18
O nenorocita de femeie,
144
20
Un psihopat un alcolist
22
146
Doamna Avacata ION MiNODORA eu sunt matusa fetitei acum cand fratele meu e decedat si nu se poate apara il vorbeste numai de rau si spune numai minciuni. Dumnavoastra nu stiti multe, numai din ce va spune ea.Nu era un betiv si alcoolist si nu juca la jocurii de noroc. Daca credeti ca era cum zice ea, mai avea grija de fetita? Vecinii il cunosteau foarte bine si aduc la tribunal tot cartieru daca e nevoie.
158
24
Buna seara ! as dori sa adaug si eu un comentariu referitor la spusele doamnei avocat : D-na aveti dovezi ca tatal fetei folosea bani primiti ca pensie alimentara pt intretinerea copilei in scopuri personale recte jocuri de noroc ? si credeti-ma sunt mult mai multi care stiu mai bine ca dvs acest caz.
149
22
Sunteti din evul mediu. Si ce daca a plecat? Era divortata putea teau cu oricine. Nu de bine l-alasat pe cel care s-a omorat. Un om bolnav psihic depresiv care si-a curmat viata singur singurel. De ce e altcineva de vina ca s-a omieat el? Un om bolnav psihic, sora lui trebuia, stand cu el, sa evalueze gravitatea suferintei psihice si sa il duca la dr. Asta daca nu o fi si ea bolnava psihic, ca la cum.ae comporta are psihoza. Ce circ de 2 bani. Copila trebuie scoasa din mediul toxic, trebuie rapid sa plece la mama ei. O sa ii fie bine in Germania nu ca la constanta cu toate nevrozatele.
24
154
Aceasta femeie
24
113
Aceasta persoana nu are demnitatea si nici dreptul moral- poate legal va avea-sa creasca fetita, ea fiind autoarea morala a tragediei prin care trece familia fostului sot.Ea traieste in concubinaj cu nasul ei, dupa ce a distru s si familia acestuia.
149
21
Sunt avocata mamei. Clienta mea nu este decazuta din drepturile parintesti. Autoritatea parinteasca era comuna, tatal si matusa i-au interzis clientei mele sa mai pastreze legatura cu minora.F greu obtinea permisiunea tatalui de a schimba cateva cuvinte cu minora, atunci cand ii trimitea acestuia bani ce erau folositi la jocurile de noroc Mai bine decat mine nu cunoaste nimeni aceasta speta. Este usor sa aruncam cu noroi. Matusa nu are niciun document in baza caruia sa exercite vreun drept asupra minorei.Aceasta nu respecta nici hotararea judecatoreasca . Mama este doar una .
23
160
Persoana care se considera mama naturala trebuie sa aduca dovada unui loc de munca stabil si a unui domiciliu la fel de stabil ,cu acte in regula Persoanei care critica pe cei care au scris inainte, ii atrag atentia ca exista termenul de ,,amoral,, si ,,imoral,, deopotriva , si ambele se potrivesc aceasta poveste
150
22
Rusine,rusine tinand cont ca ai fugit cu nasul tau de cununie ,care este al doilea parinte spiritual ,acum te ridici cu pretentii.Sumt mama si eu si ma intreb cum pui capul pe perna cand sti ca din cauza ta un om a intrat in pamant ,si fata ta sufera enorm.Oare ti-ai pus intrebarea ce este in sufletelul ei,cum poti sa o privesti in ochisorii ,ce ii vei spune daca o vei lua cu tine cand ea te va intreba de tot ce ai facut.Ca sa fi tu fericita ai calcat peste tot.Sa nu uiti vei plati in viata asta tot ce ai facut.Sper ca autoritatiile vor tine cont de ce vrea copilul si nu ce vor cei mari.
152
23
90 la suta din comentariile de pe replica sunt total agramate si analfabete pentru simplul fapt ca romanii sunt o natie spurcata plina de curve care fug cu nasii si bulangii tradatori! Popor AMORAL auzi la asta amoral hahahahahahaha
16
79
O mama adevarata nu isi paraseste copilul mai ales ca este fetita si sa fuga in Germania cu nasul ei de cununie si al fetitei de botez... Rusine mare.... Fetita a fost crescuta de matusa ei,sora tatalui fetitei
149
22
indiferent cu cine a plecat sau si-a tras-o , ramane singurul reprezentant legal .Matusa nu are nici o calitate
24
152
Aduc la cunostinta tuturor persoanelor care sunt interesate de acest caz din nefericire pentru fetita,asa zisa mama,care in urma cu 4 ani si-a parasit copilul fugind cu nasul de cununie si de botez al fetitei.Acum si-a amintit ca este mama si cere prin instanta sa-si ia fetita in Germania sa locuiasca acolo impreuna cu nasu, oameni buni eu cunosc cazul acesta nefericit pentru fetita din apropiere.Nu-i o mama demna de a da o educatie copilului.
150
23
Fata este mare...sa fie intrebata la cine vrea ea sa locuiasca...nu poti incredinta un copil unui parinte iresponsabil, amoral...sunt o multime de copii, in special fetite abuzate de tati vitregi...sa se cerceteze cazul amanuntit, sa sa afle cu cine traieste in concubinaj mama care acum, dupa atatia ani, isi vrea copilul inapoi,gata crescut.Daca mediul in care ar ajunge copilul este amoral,asa cum este cunoscuta situatia de catre cunoscutii lor , chiar copilul trebuie indepartat urgent de asemenea creatura care isi spine mama...Rusine acestei mame si concubinului ei
150
23
Doamne fereste oamneni buni! Cum Sa aibe dreptul la fetita cind fetita nici nu vroia Sa auda de mama! Cunosc foarte bine acest caz, si tatal Sa sinucis D-zeu sa-l ierte tot sin cauza acestei femei Imorale care la Parasit pe sot si a fugit cu nasul de cununie! Asta se numeste Mama?? Nu merita Sa fie mama si a Parasit copilul pt alt Barbat fugind inpreuna in Germania Asta e mama? O suna la Telefon odata pe an siiii a venit in Tara doar dupa trei Ani sa si vada copilul repet nici mama nu merita spus acest cuvint e mult spus sper ca organele competente Sa ia o decizie definitiva spre binele f
148
21
Daca e asa cum se spune mai jos copilul n-ar trebui sa mearga la mama sau ar trebui intrebat depinde de lege
135
21
Din pacate copilul sufera cel mai mult. Este important sa se tina cont de dorinta copilului. Cum poti incredinta copilul unei mame, care este autorul moral al sinuciderii tatalui...?! Cazul pare a fi mai complicat decat este expus. Din nefericire nu exista legi bine intocmite, care sa apere drepturile si interesele copilului minor. Copilul devine un obiect in acest caz. Ce trauma psihologica trebuie sa traiasca micuta!?
142
24
Cunosc cazul...mama ar putea fi autorul moral al sinuciderii tatalui ... ea a fugit cu nasul ei de cununie care e si nasul fetitei de botez in urma cu aproximativ 4 ani si traiesc in Germania intr-o camera de ...hotel.In 4 ani a vazut fata de 3 ori...si acum a venit la fata ca vrea casa .... Ce va fi barbatul cu care traieste pt copilul ei... nasul... tatal.... Unde este moralitatea acestei femei ???
152
23
...in prezent, mama - daca aceasta nu este pusa sub interdictie judecatoreasca - este singurul reprezentant legal al minorei ...este foarte simplu...matusa nu are nici o calitate - doar face parte din familia extinsa...si ar putea cere un program de vizita ...atat.
29
140
La 10 ani copilul poate fi audiat si isi poate exprima optiunea, care cred primeaza in fata dorintei uneia sau alteia dintre parti.Probabil sunt si alte conditii care trebuie indeplinite, dar si cu sanse mai mari pentru mama naturala.Nu stiu, instanta judeca si hotaraste cum e mai bine pentru copil.
44
22

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614