REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
11.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

O mămică susţine că a fost BĂTUTĂ într-un parc pentru că i-a atras atenţia unei femei să nu mai facă mizerie!

O mămică susţine că a fost BĂTUTĂ într-un parc pentru că i-a atras atenţia unei femei să nu mai facă mizerie!

Replica API 8 iunie 2017 | 00:00 296

Dacă zilele trecute un bărbat a fost bătut pentru că a vrut să meargă la Poliție, iată că acum o mămică susține că a fost agresată într-un parc de la malul mării pentru că a avut "tupeul" să-i atragă atenția unei alte femei să nu mai arunce pe jos cojile de semințe. Cealaltă susține că și ea a fost agresată de către tatăl primei mămici și uite așa s-a ajuns la ditamai scandalul și cu plângeri la Poliție.

"Acum jumătate de oră (6 iunie – n.r.) am fost bătută de specimenul acesta de om (care se pare că este şi mamă) la locul de joacă! Am avut îndrăzneala să o rog frumos să îşi strângă seminţele pe care le-a aruncat pe jos deoarece cel mic vroia să le mănânce. Răspunsul : Pleacă, fă, în.... mea, vezi-ți dracu' de treabă. Am luat telefonul şi am pozat-o (eu sunt omul care crede că poate să schimbe ceva în ţara asta, atât le las copiilor mei, valori şi sper eu o ţară frumoasă şi curată) moment în care m-a luat serios la bătaie.

Am plecat val vârtej deoarece fata mea începuse să plângă şi îi era foarte frică. Tot ea mă ameninţa că sună la poliţie pentru că m-a apărat tatăl meu. Eu trebuia să sun însă în disperare mi-am luat repede fata din situaţia aceea. Copilul meu este speriat şi traumatizat. În momentul acesta plâng şi îmi vine să urlu. Nu merită fata mea să vadă scena asta. I-am explicat tot însă este greu la 4 ani să priceapă toate detaliile. Nu este normal. Nu vreau să trăiesc aşa. Nu vreau ca şi copiii mei să trăiască lângă aceşti oameni.

Fata mea (4 ani) face voluntariat cu tati să strângă gunoaiele de la locurile de joacă. Later edit: se numeşte Andreea Ostahie", a scris Oana Sarandi pe Facebook. Postarea a devenit virală, tot mai multe persoane dându-și cu părerea și încurajând-o pe Oana să meargă la Poliție. Și, ce să vezi? În discuție s-a băgat și femeia acuzată: "Oameni buni, nu credeţi în această persoană! Sunt mama a doi copii minori şi niciodată nu aş putea agresa pe cineva, mai ales într-un parc de copii.

Am martori, am depus plângere la Poliţie. Mi-a spart telefonul iar tatăl acesteia m-a lovit fără nici un motiv doar pentru simplul fapt că am rugat-o să nu mă mai jignească şi să nu mai îmi facă poze deoarece nu are nici un drept. Am martori cum tatăl ei a venit din spate și m-a lovit. Semințele de pe jos nu erau ale mele. Da, aveam semințe, dar eu nu mâncam. O să dovedesc în instanță că eu nu am lovit", a răspuns Andreea Ostahie. Și cearta a izbucnit și mai tare, cele două mămici "duelându-se"în comentarii. Ulterior, Oana Sarandi a spus că a depus plângere la Poliție.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614